Conventus Communications AB · Publicerad 5 jan

Vi söker nu erfarna mediasäljare som vill vara med och driva försäljningen från vårt kontor i Göteborg.

Du kommer att sälja annonsutrymmen för vår tidning Aktuella Byggen, en tidning som har 28 år bakom sig som branschledande byggtidning. På Aktuella Byggen är vi skickliga på att arbeta med idé -och konceptförsäljning. Vi söker dig som gillar att arbeta med referensförsäljning och med en stark idé bakom varje samtal och kundkontakt. Du har nytta av ett kreativt sinne och eftersom frihet under ansvar är ett ledord i anställningen så kräver vi att du har en stark egen motor i ditt försäljningsarbete och att du är budgetdriven.

Som säljare ingår även ett visst projektledarskap då du ansvarar för uppbyggnad av idé, budget och innehar visst leveransansvar kopplat till teman och projekt som du arbetar med. Du har från dag 1 del av vår befintliga kundstock som mejslats fram från tidningens 28 åriga branschnärvaro.

Jobbet utgörs av framförallt innesälj eftersom våra kunder sitter kors och tvärs över hela landet. Vi ser därför gärna att du har vana av att sälja per telefon och är bekväm med detta. Resor och kundbesök uppmuntras och är en del av ditt arbete precis som representation vid viktiga branschmässor, även om basen utgörs av arbete från vårt kontor. Jobbet blir ännu roligare om du har ett visst intresse kopplat till arkitektur och samhällsbyggande. Aktuella Byggen har närvaro på alla relevanta branschmässor såsom Nordbygg m fl, är TS kontrollerad och medlem i Sveriges Tidskrifter. ByggNyheter.se är SIS-Indexkontrollerad.

Vill du vara en del av vårt Göteborgsteam? Vänta inte med att skicka in din ansökan! (Personligt brev, cv och gärna foto) Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan till: amanda.bergman@conventusmedia.se eller 0735069654

Sökord: Säljare, säljledare, KAM, Account Manager, innesäljare, telemarketing, telesale, Mediasäljare, annonsförsäljning, säljande projektledare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Idag är Conventus en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med säte i Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Nordisk papper & Massa, Modern Interiör, med flera tidningstitlar, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia. Conventus är även specialiserat på att skapa träffsäkra bilagor och företagstidningar.
+ Läs mer om företaget