Coor Service Management · Publicerad 6 feb

Coors restaurangverksamhet drivs inom organisationsdelen Coor Food & Beverage. I portföljen finns ett flertal olika koncept, bland annat FOOD by Coor, LIVET och Signatur by Coor. Coor driver i dagsläget restauranger i Sverige, Norge och Danmark. Sedan starten 2012 har Coor Food & Beverage vuxit explosionsartat och vi behöver nu stärka upp vår organisation i väst- och sydsverige med en regionchef.

Om Coor Food & Beverage
Vi bygger vår mat- och dryckesverksamhet på våra engagerade medarbetare, vilka är en viktig del i vår strävan att alltid ligga i framkant vad gäller service och matkoncept. Hälsa och omsorg om miljön är kärnfrågor inom vår verksamhet och vi arbetar kontinuerligt med att ta fram miljövänliga alternativ och miljöcertifieringar.

Tjänsten
Som regionchef kommer du att ansvara för ett restaurangområde bestående av ca 10 enheter i Göteborg. Vi ser därför att du har ett sinne för att skapa struktur i ditt arbete och ett ödmjukt men fast tillvägagångsätt att implementera nya strukturer och rutiner i din organisation. Tjänsten innebär även att du ansvarar för ekonomi, personal, marknadsföring och försäljning inom din region. Arbetet förutsätter en god pedagogisk förmåga och ett resultatorienterat synsätt. Du har stort intresse för kvalitetsfrågor och du har en utpräglad servicekänsla.

Personen vi söker
Vi söker dig som är en naturlig och given ledare som skapar förtroende bland dina medarbetare. Som person får du gärna vara kreativ med en passion för utveckling av både personal och organisation. Vi ser gärna att du arbetat med restauranger tidigare och har stor insikt och ödmjukhet inför en bransch som är i ständig förändring. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i en liknande tjänst och drivs av att entusiasmera din personal. Om du har jobbat med koncept och exponeringsfrågor är det meriterande. Vi anser att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför behöver du som regionchef vara lyhörd gentemot din personal och kunna motivera i både med- och motgångar.

Du kommer även att ingå i Coor Food & Beverage Sveriges ledningsgrupp och har stora möjligheter att utveckla och driva branschens mest intressanta måltidserbjudande. Du rapporterar till chefen för svenska restaruangverksamheten och din placering blir i Göteborg.

Vill du har mer information om tjänsten kan du kontakta Jonas Parkvall på 010-559 65 99 eller jonas.parkvall@coor.com. Tjänsten söker du genom att klicka på knappen nedan då vi inte hanterar ansökningar via mail. Vi vill gärna ha din ansökan senast den 10 mars 2019 men urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga