Coromatic AB · Publicerad Idag 10:25

Vår serviceverksamhet befinner sig en stark tillväxtfas och vi behöver nu förstärka vår organisation med Servicetekniker.

Om tjänsten
Som Servicetekniker inom reservkraft blir du en viktig del i teamet som arbetar med att säkerställa avbrottsfri kraft till våra kunder. Som servicetekniker reservkraft ingår att arbeta med avtals-, jour- och akutservice samt driftsättning inom området avbrottsfri kraftförsörjning.

Resor med övernattning förekommer, samt schemalagd jourtjänstgöring och i vissa fall även oregelbundna arbetstider.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg.

Kvalifikationer
Du ska minst ha el-teknisk utbildning på gymnasienivå. Meriterande är kunskaper och erfarenheter inom området reservkraft, UPS, dieselmotorer och ställverk. Du måste ha minst B-körkort för att kunna ta dig till våra kunder som finns på olika platser i Sverige.

Arbetet med driftsättning och felsökning av våra produkter utförs med dator som verktyg, vilket du ska vara van vid. Utbildningar och support sker ofta på engelska som du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor är din sociala förmåga viktig. För att lyckas i rollen krävs även att du är självgående, strukturerad, noggrann och stresstålig samt har god administrativ förmåga.

Vi erbjuder
På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att våra medarbetare hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete.

Kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta gruppledare service reservkraft Karl - Erik Lund, 035-19 03 83.
Ansökan skickas till rekrytering@coromatic.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 580 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga