Dagab Inköp & Logistik · Publicerad 20 mars 2019

Gillar du att lösa problem, analysera komplex information och har förmågan att göra flera saker samtidigt? Då kan du vara en av våra blivande trafikledare!

Dagab Inköp & Logistik AB bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Som trafikledare kommer du bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Hos oss ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Om tjänsten

Vi fortsätter nu vår satsning på E-handel och hemleverans av varor till privatperson. Vår avdelning Dagab KPL transport ansvarar för transportdelarna i E-handel verksamheten med allt vad det innebär. Vi behöver nu utöka med en ytterligare Trafikledare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som trafikledare kommer du att hantera dagliga driftsfrågor kring hemleveranser. Du har kontakt och samarbetar med övriga kollegor i E-handel verksamheten, transportörer, butiker och kundtjänst. Du analyserar och agerar på nyckeltal. Du sköter administrativa uppgifter och arbetar i våra transportsystem. i denna rollen kommer du vara den som driver och leder utvecklingen av framtida leveransupplägg och transportsystem. Vi jobbar med ständiga förbättringar så tycker du det och beskrivningen av tjänsten låter kul och utmanande är kanske detta rätt tjänst för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som är bra på att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är en dokumenterat god kommunikatör, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Rollen ställer krav på beslutsfattande förmåga och stor förmåga till att göra prioriteringar när förutsättningarna snabbt kan ändras.
Du tar eget ansvar och är analytisk.
Vi ser att du har en akademisk utbildning med inriktning inom logistik och transport eller att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Office och är van vid att arbeta i olika transportsystem. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Om verksamheten

Dagab är ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, mat.se mfl. Genom att tillhandahålla ett effektivt sortiment och optimala logistiklösningar bidrar Dagab till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab omsätter drygt 39,8 miljarder kronor (2015) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med max 6 månaders provanställning. Placeringsort är vid vårt E-Handels Lager i Göteborg.
Eftersom vi rekryterar löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart möjligt
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga