Danish Crown · Publicerad 16 nov 2021

Vill du arbeta i en varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med engagerade och positiva medarbetare som tillsammans representerar starka varumärken och produkter? Då ska du söka rollen som Marketing coordinator hos oss!

Som Marketing coordinator kommer du operativt att bidra till att driva försäljningsvolym för prioriterade produkter och segment i nära samarbete med brand managers och marketing manager. I rollen kommer du koordinera marknadsaktiviteter samt driva egna projekt genom löpande dialog med externa byråer, samarbetspartners samt interna kontakter. Du kommer att arbeta administrativt med artikelregistrering och produktvård. Här jobbar du självständigt och strukturerat med framtagning av bla tradematerial, prestationer samt stöttar i arbetet med sociala medier. Du arbetar operativt, håller ihop trådarna och skapar struktur med fokus på leverans av tidigare uppsatta beslut, mål och deadlines.

Du kommer till en positiv miljö tillsammans med engagerade medarbetare på vårt Göteborgskontor vilket innebär att du bör vara boendes inom pendlingsavstånd till Göteborg.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Artikelregistering och VCD
 • Koordinering av material vid kampanjer och nylanseringar
 • Hantering av kuponger och kuponginlösen
 • Framtagning av säljfrämjande verktyg så som butiksmaterial, säljblad, annonser osv
 • Deltagande vid mässor, konferenser samt kick-off
 • Hantering av sociala medier
Din profil
Vi söker dig som gillar att driva ditt eget arbete framåt och har förmågan att arbeta strukturerat och organiserat. Du är proaktiv, drivs av deadlines och är målfokuserad i ditt arbete. Du är noggrann, gillar självständigt arbete såväl som ett nära samarbete med dina kollegor. Du har en god känsla för färg och form.

Vi tror att du har relevant utbildning och arbetserfarenhet från liknande arbetsuppgifter men rätt personlighet trumfar CV.

För att lyckas i rollen tror vi att du:
 • Är målinriktad och triggas av att bidra till ett bättre försäljningsresultat
 • Är proaktiv och ansvarstagande med ett starkt engagemang för dina uppgifter
 • Trivs med att jobba självständig men samtidigt är en inlyssnande lagspelare med mycket god kommunikativ förmåga
 • Har en positiv attityd och framåtanda
 • Har förmåga att själv söka upp information och är bra på att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter
 • Är prestigelös och trivs med att ge service och support
 • Har god datavana med fördel om kunskap i InDesign, Photoshop och Wordpress
Ansökan
Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden är du varmt välkommen med din ansökan! Fyll i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta: sarjo@danishcrown.com

Välkommen med din ansökan!

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Danish Crown Sweden är dotterbolag till Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 80 miljarder och 23 000 anställda. Med fokus på mathantverk, hållbarhet & kärleken till bra mat utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder.

Vår svenska verksamhet omsätter ca 7,5 miljarder sek fördelat mellan KLS Ugglarps och Danish Crown Foods. Med varumärken som Tulip, GÖL, Ugglarps och Dalsjöfors håller vi en stark marknadsposition och representeras i mer än 10 kategorier på den svenska marknaden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga