Etex Sverige · Publicerad 7 apr 2021

Genom att kombinera tekniskt intresse med förståelse för kundens behov och se affärsmöjligheter, kommer ditt största fokus vara att bygga upp nya kundrelationer och utveckla en del befintliga relationer. Du planerar, genomför och följer upp dina kundbesök självständigt och strukturerat och drivs av att arbeta mot uppsatta säljmål.

Vi ser att du har ett högt kundfokus och spenderar mycket av din tid på kunderna. Du är förändringsbenägen, är energisk och självgående, målorienterad relationsbyggare som arbetar strukturerat och långsiktigt. Dina kunder består primärt av installatörer, återförsäljare på proffsmarknad och brf:er. Du kommer organisera och vara värd för demos och webbseminarier med installatörer och viktiga intressenter. I tjänsten som säljare har du många interna och externa kontakter och kommunicerar obehindrat i tal och skrift med beslutsfattare inom alla nivåer. Du utgår från ditt hemmakontor i Göteborg med omnejd, ditt distrikt är västra Sverige.

Vi söker dig som:
  • har gymnasiekompetens, fördelaktigt med teknisk inriktning
  • har jobbat med B2B, helhetsförsäljning, gärna av teknisk karaktär mot installatörer i ett par år (fördelaktigt med försäljning inom t ex. konstruktion, bygg/entreprenad, tekniska helhetslösningar el. liknande)
  • har ett starkt inre driv och brinner för att hitta rätt lösningar för dina kunder
  • är duktig på att kommunicera helhetsperspektiv utifrån behovsanalys och dialog
  • talar och skriver flytande svenska och behärskar engelska
  • har B-körkort
Vi erbjuder:
  • ett stimulerande säljarbete där du får möjligheten att sätta ett avtryck och bygga upp ett säljdistrikt
  • att vara med och driva utvecklingen av affärsområdet CEDRAL och samtidigt utvecklas själv inom en stor koncern
  • möjligheten att representera ett starkt varumärke med framtidsorienterade lösningar
  • en gedigen introduktion med produkt- och konceptutbildning och kompetenta, driftiga kollegor att utvecklas tillsammans med
Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 076-000 18 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om Etex Nordic

Etex Nordic ingår i Etex-koncernen, ett globalt, familjeägt belgiskt industriföretag som sysselsätter mer än 14 500 medarbetare världen över. Etex-koncernen uppfann och utvecklade de första fibercementlösningarna redan 1905 och har under mer än 100 år specialiserat sig på att vidareutveckla och producera designmässigt unika byggmaterial som är baserade på fibercement. I Norden är vi idag ca 70 medarbetare fördelat på de nordiska lokationerna.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga