Förbo - Driftingenjör · Publicerad 12 nov 2021

Att vara driftingenjör hos Förbo betyder att ta ansvar för bostadsområdets drift under förvaltning. Driftingenjören arbetar aktivt tillsammans med våra Förbovärdar för att minska energianvändningen och förbättra inomhusmiljön. På så vis skapar vi hållbara boenden för både dagens och morgondagens hyresgäster. Placering för tjänsten är i team Förvaltningsstöd på Förbos huvudkontor i centrala Mölnlycke. I ditt dagliga arbete kommer du att vara mycket ute på plats i våra bostadsområden som ligger i Härryda, Kungälv, Lerum och Mölndal och samarbeta med vår personal på plats.

För att trivas i rollen behöver du gilla variationen av att
  • ansvara för att Förbos fastigheter OVK-besiktigas och godkänns
  • utföra driftoptimering praktiskt i våra fastigheter
  • stödja driftansvariga, områdeschefer och projektledare i driftsfrågor
  • driva inomhusmiljöärenden som stöd till teamen.
  • ansvara för att brandskyddsarbetet fungerar
  • driva projekt som utvecklar och förbättrar driften av våra fastigheter
  • tillsammans med förvaltningen arbeta för att bibehålla och utveckla områden som våra hyresgäster är trivs i och är stolta över.
För att lyckas i rollen behöver du ha ett par års erfarenhet från fastighetsbranschen med inriktning på just drift. Din utbildningsbakgrund finns troligen inom det tekniska området på eftergymnasial nivå. Som person är du en engagerad, ansvarsfull och driven lagspelare.

Du söker tjänsten via följande länk: https://jobbahos.xn-frbo-5qa.se/jobs/1430419-driftingenjor

I denna rekrytering samarbetar Förbo med Jerrie, vid frågor kontakta rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller Martin Dahlberg på 0763-17 07 41. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 december. Vi ser fram emot din ansökan!

Förbo är ett bostadsföretag som ägs gemensamt av kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Vi äger och hyr ut cirka 5 900 lägenheter, radhus och parhus fördelat på 62 områden och 19 orter i de fyra kommunerna. Nära naturen men aldrig långt från stadens puls. På Förbo har vi ett engagerat och serviceinriktat förhållningssätt till våra kunder och vill att de som bor hos oss ska ha stora möjligheter att kunna påverka sitt hem. Vi tror på ett långsiktigt arbetssätt som utvecklar hyresrätten. Tillsammans skapar vi trivsamma hem och hållbara områden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Förbo skapar fler bostäder, agerar hållbart, har kunden i fokus och arbetar för att vara en attraktiv arbetsplats. Vill du vara med och utveckla hyresrätten i bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del av ett framåt team där du med din erfarenhet och kompetens är med och bidrar till hållbara resultat? Då ska du söka tjänsten som driftingenjör hos oss på Förbo!

Läs gärna mer om oss på www.förbo.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet

Inga fler liknande jobb tillgängliga