Förbo - Förbovärd · Publicerad 12 nov 2021

Förbo söker en Förbovärd med fokus på drift och teknik. Tillsammans med dina kollegor i teamet ansvarar du för att våra bostadsområden i Lerums kommun fungerar. Viktiga arbetsuppgifter är att ta emot och åtgärda serviceanmälningar från våra hyresgäster. Du utför besiktningar och vissa lägenhetsreparationer samt har kontakt med våra entreprenörer. Du arbetar med drift-, skötsel- och tillsynsfrågor. När det förekommer renoverings- och/eller underhållsprojekt kan du som Förbovärd också vara delaktig i dem med din kunskap om fastigheterna och området. Du och dina kollegor arbetar med granskning av fakturor, uppföljning av utförda arbeten och deltar i teamets verksamhetsplanering. Hos oss får du ett varierande arbete med både administrativa och praktiska uppgifter.

För att trivas i rollen behöver du gilla variationen av att:
  • ansvara för den dagliga driften i ditt bostadsområde
  • kontakten med med hyresgäster och entreprenörer,
  • utföra service i våra hyresgästers hem
  • delta i den löpande uppföljningen för en effektiv och hållbar förvaltning
  • Samarbeta med förvaltningen, hyresgäster och entreprenörer för att utveckla områden där våra hyresgäster trivs och är stolta över.
Vi vill gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning teknik/drift/fastighetsservice eller motsvarande kompetens. Det är ett stort plus om du även har några års praktisk erfarenhet från arbete med fastighets- eller drifttekniska frågor samt erfarenhet av att arbeta med service. Du vet vad vardagsförvaltning innebär, har ett affärsmässigt förhållningssätt och gillar kontakten med hyresgästerna. Det är ett krav att du har B-körkort och god datavana.

Som person är du en engagerad och driven lagspelare med ett stort intresse för fastighetsteknik. Då det är en varierad roll behöver du vara flexibel och självgående i ditt arbetssätt och ser vad som behövs göras. Du har ett stort hjärta i det du gör och motiveras av att skapa goda relationer med hyresgäster och entreprenörer. Som Förbos ansikte utåt och kontakt mot hyresgästernas visar du lyhördhet och är mån om att ge det där lilla extra.

Placering för tjänsten är i Lerums kommun.

Du söker tjänsten via följande länk: https://jobbahos.xn-frbo-5qa.se/jobs/1430357-forbovard-till-vart-team-i-lerum

I denna rekrytering samarbetar Förbo med Jerrie, vid frågor kontakta rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 december. Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Förbo är ett bostadsföretag som ägs gemensamt av kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Vi äger och hyr ut cirka 5 900 lägenheter, radhus och parhus fördelat på 62 områden och 19 orter i de fyra kommunerna. Nära naturen men aldrig långt från stadens puls. På Förbo har vi ett engagerat och serviceinriktat förhållningssätt till våra kunder och vill att de som bor hos oss ska ha stora möjligheter att kunna påverka sitt hem. Vi tror på ett långsiktigt arbetssätt som utvecklar hyresrätten. Tillsammans skapar vi trivsamma hem och hållbara områden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet

Inga fler liknande jobb tillgängliga