Förbo - Förbovärd · Publicerad 22 nov 2021

Vi söker just nu två uthyrare, en till vårt team i Mölndal och en till teamet i Härryda. Ansvar och arbetsuppgifterna i tjänsterna är lika och omfattar bland annat:
  • ansvar för att våra hyresgäster får en korrekt bild av sitt kommande boende
  • ansvar för att vi har fullt uthyrt i våra områden
  • marknadsföra våra tillgängliga bostäder, p-platser och smålokaler i vårt webbaserade uthyrningssystem på ett tilltalande sätt
  • undersöka att de som söker, lever upp till de krav och den förväntan vi har
  • enligt Förbos rutiner arbeta för att minska antalet oriktiga hyresförhållanden
  • medverka i utvecklingen av arbetssätt och system
  • arbeta med kommunala förtursärenden tillsammans med kollegor i teamet
Det här tror vi att du har med dig
Dina erfarenheter i kombination med personliga egenskaper blir avgörande för att skapa framgång i arbetet. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och samtidigt tydlig, strukturerad och noggrann. Du beskriver dig som en lagspelare med en trygghet i dig själv och i din kompetens.

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom fastighetsbranschen och därmed kunskap inom hyresjuridik, uthyrning och hantering av ärenden till Hyresnämnden. Du gillar både direktkontakten med våra blivande hyresgäster och brinner lite extra för att arbeta med att utveckla och förbättra system och processer. Du har lämpligtvis en eftergymnasial utbildning och har lätt att kommunicera i både tal och skrift.

En av tjänsterna är placerad på vårt områdeskontor i Kållered och den andra på vårt områdeskontor i centrala Mölnlycke.

Du söker tjänsten på Förbos hemsida via följande länk: https://jobbahos.xn-frbo-5qa.se/jobs/1441746-tva-uthyrare-till-forbo

Om du är den vi söker
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 december, urval sker löpande. Vid frågor kontakta gärna vår rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark, som arbetar på Jerrie, du når henne på 0723-05 33 43 eller hennes kollega Frida Garding Lindstrand, 0723-33 01 49.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Förbo är ett bostadsföretag som ägs gemensamt av kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Vi äger och hyr ut cirka 5 900 lägenheter, radhus och parhus fördelat på 62 områden och 19 orter i de fyra kommunerna. Nära naturen men aldrig långt från stadens puls. På Förbo har vi ett engagerat och serviceinriktat förhållningssätt till våra kunder och vill att de som bor hos oss ska ha stora möjligheter att kunna påverka sitt hem. Vi tror på ett långsiktigt arbetssätt som utvecklar hyresrätten. Tillsammans skapar vi trivsamma hem och hållbara områden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet

Inga fler liknande jobb tillgängliga