Förbo · Publicerad 5 juli

Vi på Förbo har höga ambitioner för framtiden. Vi ska flytta fram positionerna inom flera områden och vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill bidra till vår framgång.

Förbo är ett dynamiskt och stabilt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Här erbjuds du en plats i en organisation som värdesätter engagemang, tydlighet och nytänkande och som drivs av att utveckla hyresrätten. Förbos långsiktighet och företagskultur bidrar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Att vara förvaltningschef hos Förbo innebär ett ansvar för bolagets fastigheter, bostadsområdenas utveckling och ansvar för förvaltningsorganisationen. Löpande förvaltning, uthyrning, drift- och energifrågor samt underhållsplaner ingår i ditt ansvarsområde. Du ingår i ledningsgruppen och bidrar aktivt i bolagets strategiska frågor, t.ex. organisationsutveckling och ledarskap. Du rapporterar till VD, har personalansvar för 6 personer och är arbetar på huvudkontoret i Mölnlycke centrum.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • arbeta för visionen - att Förbo ska uppfattas som en av Sveriges bästa hyresvärdar
  • arbeta för att affärsplanen och övergripande mål uppfylls
  • leda förvaltningsteamet (4 områdeschefer, 1 driftingenjör, 1 energiingenjör)
  • arbeta med strategiska utvecklingsfrågor
  • ansvara för underhållsplan både på kort och lång sikt
  • planera, leda och följa upp förvaltningen
  • delta vid strategiska möten i lokalfrågor med kommunerna
Dina erfarenheter i kombination med personliga egenskaper blir avgörande för att skapa framgång i arbetet. Som person är du kommunikativ och har en social framtoning, du är tydlig, engagerad, strukturerad och har ett stort intresse för kunder och service. God erfarenhet av ledarskap är ett krav.

Du har tidigare erfarenhet från branschen och har arbetat inom fastighetsbolag, bostadsbolag eller förvaltningsbolag. Du har lämpligtvis en utbildning inom fastighetsförvaltning och teknik.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 19 augusti. Vid frågor, ring Maria Hörnestam, 0763-38 76 46.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Förbo är ett bostadsföretag med ett brett utbud av lägenheter, radhus och parhus i de fyra kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Förbos cirka 5 600 bostäder finns nära naturen men aldrig långt från stadens puls. Vi är ungefär 60 personer som arbetar på Förbo, ungefär hälften jobbar i våra bostadsområden som förbovärdar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga