Factoringgruppen Sverige AB · Publicerad 10 feb 2020

Ansök enkelt via mobilen genom att skippa CV och personligt brev.

Vi tror mer på personlighet, driv och motivation för att lyckats på denna arbetsplats.

Bli en del av Göteborgs starkaste säljteam!


Vi tror inte på kilometerlånga jobbannonser. Eller att du ska passa in i ett speciellt fack. Vi tror heller inte att ett CV med personligt brev kommer avgöra huruvida du lyckas hos oss. Därför har vi valt att skippa det helt och hållet.
Istället tror vi på att bygga ett blandat team där just dina styrkor och personliga egenskaper får komma till sin rätt. Ett team där våra olika personligheter, erfarenheter och åldrar kompletterar - och stärker - varandra. Och nu vill vi bli fler! Så om du vill bli en del av finansbranschens kanske vassaste försäljningsteam, hör av dig till oss.

Är du...
  • intresserad av, eller jobbar med, försäljning?
  • tävlingsmänniska?
  • snabbtänkt och har lätt för att uttrycka dig?
  • en person som uppskattar humor under arbetsdagen och har lätt till skratt?
  • en person som vill jobba hos en trygg och långsiktig arbetsgivare?
  • Flytande i svenska, både i tal och skrift?
Känner du igen dig i flera av ovanstående punkter?

Då tror vi att du har rätt förutsättningar att lyckas tillsammans med oss!

Vårt försäljningsteam älskar att göra affärer och drivs av tävlingsmomentet. Som innesäljare blir du en nyckelspelare i det teamet. Som företag arbetar vi aktivt för att bli ett blandat team, med många olika erfarenheter och bakgrunder. Det gör oss bättre rustade för att möta våra kunder i alla de olika branscher de verkar inom.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du en kombination av trygg, fast lön och en attraktiv provisionsdel utan övre gräns. Utöver det har du tillgång till friskvårdsbidrag och massage på jobbet. Bara för att nämna några saker. Vi finns också där för att utbilda och coacha dig. Allt för att du - tillsammans med oss - ska trivas, utvecklas och nå framgång.

Är du intresserad?

Hos oss behöver du inte ha ett flott CV och ett välskrivet personligt brev, utan vi vet av tidigare erfarenhet att personlighet och inställning är det som behövs för att lyckas hos oss. Vi vill istället träffa dig så fort som möjligt innan tjänsterna blir tillsatta. Har vi fångat ditt intresse såhär långt, vänta inte med att skicka in din ansökan för vi vill träffa dig inom kort.

Erfarenhet av telefonförsäljning är inget krav men meriterande.

Klicka på "Ansök nu"- knappen och skicka in dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Sandra Svanström
Ansvarig chef Innesälj
sandra.svanstrom@factoringgruppen.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Factoringgruppen erbjuder finansiering för företag i hela Sverige. Vårt huvudkontor finns i nyrenoverade, fräscha lokaler i Krokslätts fabriker,
Mölndal. Vi köper fakturor för cirka 2,5 miljarder per år och växer kraftigt, med flera DI Gasell-utnämningar i bagaget. Varmt välkommen med din ansökan! Du finner också mer information på www.factoringgruppen.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga