Fasteus Teknik AB · Publicerad 22 feb

Är du en engagerad, driven och serviceminded person som har ett stort tekniskt intresse?
Då vill du inte missa den här möjligheten!

Vill du växa och utvecklas i rollen som teknisk produktansvarig då har du en sagolik chans till en utmanande tjänst med karriärmöjligheter!

Om tjänsten

Har du ett stort el-tekniskt intresse, är driven samt motiveras av att göra affärer? Tycker du om att lösa problem? Vill du dessutom ha ett stimulerande jobb där du får möjlighet att vara delaktig i såväl strategiska som operativa frågor? Då är detta tjänsten för dig!

Som produktansvarig på Fasteus Teknik AB får du vara med och utveckla verksamheten med fokus på teknisk försäljning. Du kommer att vara involverad i både kund -och leverantörskontakter. Hos oss kommer du få jobba med företagsförsäljning och ta fram lösningar till såväl större projekt som nya och befintliga kunder. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med nära kontakt med VD, kunder och kollegor. Fasteus Teknik AB har en ambitiös tillväxtplan och vårt teamwork är en viktig del för att vi ska lyckas. För den som strävar efter att utvecklas finns stora möjligheter att växa tillsammans med oss ett mindre tillväxtföretag. Vi är ett mindre team med stora samarbetspartners och starka varumärken.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för att konstruera el centraler utifrån 1-linjeschema samt lösa tillhörande frågeställningar. Du är även med och räknar på affärer och sköter inköp av produkter. Du kommer även att vara delaktig i olika projekt för att utveckla verksamheten, så som att identifiera nya produktgrupper och affärsmöjligheter.
  • Offerera med tyngdpunkt på färdigkopplade centraler, uppföljning samt uppsökande verksamhet på telefon och mail
  • Produktansvarig samt hantera produktfrågor och teknisk support
  • Delaktig i olika projekt för att utveckla verksamheten så som identifiera nya produktgrupper, affärsmöjligheter etc.
Vem är du

Du är driven, har förmågan att se helheten och ett stort intresse för försäljning, kundhantering, produkter etc. Du har lätt för att ta kontakt med kunder på telefon och kan förstå deras behov samt omvandla det till kundrelationer, samarbeten och/eller försäljning. Vidare motiveras du av möjligheten att påverka såväl verksamhetens som din personliga utveckling. Din prestation speglas av ett strukturerat och självständigt arbetssätt. Du agerar professionellt och trivs i en mindre organisation präglad av entreprenörsanda och fokus på resultat.

Kvalifikationer;
  • Teknisk högskoleexamen eller motsvarande är meriterande
  • Minimum 2-5 års arbetserfarenhet
  • Kunna konstruera el centraler utifrån 1-linjeschema samt lösa tillhörande frågeställningar
  • Erfarenhet från liknande arbete
  • Goda kunskaper i Microsoft Office paketet
  • Behärskar engelska i tal och skrift
  • Har du även arbetat i CAD är detta mycket meriterande
Vad kan vi erbjuda dig?

Fasteus Teknik är en stabil och trevlig arbetsplats. Vi är stolta över vår arbetsmiljö som präglas av ett fritt och kreativt klimat med trevliga kollegor som samarbetar och hjälps åt. Förutom den goda gemenskapen kan vi erbjuda dig möjligheten att få utvecklas och växa med oss då vi är ett bolag i tillväxt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör