Forever Living Products Scandinavia AB · Publicerad 1 juni 2021

Vill du bli en del av ett bolag där glädje, engagemang, mod och samarbete är betydelsefulla ledord? Forever Living Products har verksamhet inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe Vera. Från kontoret i Mölndal stödjer vi våra återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Tjänsten ingår i ett team på fem personer och du rapporterar till Finance Manager.

Som person har du ett intresse för system, digitalisering och processförbättringar samtidigt som du trivs i ekonomiassistentrollen och gärna utvecklar dina redovisningskunskaper. Stämmer det kan rollen som ekonomiassistent på Forever Living Products vara helt rätt för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Leverantörreskontra; hela processen från scanning till utbetalning
  • Viss hantering av kundfakturor
  • Momssammanställning
  • Månadsvisa kontoavstämningar
  • Provisionsutbetalning till återförsäljare
  • Delta i projekt för att utveckla och digitalisera processer


Vem söker vi?

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller arbetslivserfarenhet inom området som har gett dig en bra grund att bygga vidare på.

Som person är du noggrann, strukturerad, tycker om problemlösning och har ett intresse för system och processförbättringar. Du är självständig men trivs att arbeta i team där du bidrar med positiv energi och har lätt för att samarbeta. Du kommunicerar väl på svenska och engelska och har goda kunskaper inom Officepaketet.

Om Forever Living Products

Allt började i Arizona, USA, 1978 med en planta Aloe Vera och en vision om att äga sin tid. Sedan dess har Forever Living Products International Inc utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag med återförsäljare i fler än 160 länder över hela världen.
Forever Living Products Scandinavia AB är idag ett av Skandinaviens största direktförsäljningsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe Vera.
Företaget sysselsätter tusentals återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På det skandinaviska huvudkontoret i Mölndal jobbar ett 50-tal medarbetare som tillsammans ser till att återförsäljarna får stöd i form av professionellt marknadsföringsmaterial, träningar, utbildningar, event och support. Företaget har fått många utmärkelser sedan starten 1998 och har kreditranking AAA för kreditvärdighet och är miljödiplomerade sedan flera år tillbaka. Läs mer på www.foreverliving.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Forever Living Products med Brightby Bemanning. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Österberg; jenny.osterberg@meritmind.se eller kandidatansvarig Sofia Skyvell; sofia.skyvell@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent, kundreskontra, leverantörsreskontra, redovisning, redovisningsassistent
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga