Göteborgs begravningssamfällighet · Publicerad 5 aug 2019

Är du ingenjör och vill ansvara, driva och leda en verksamhet? Nu söker vi teknisk driftchef till krematoriet i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning inom en tekniskt orienterad verksamhet? Här har du chansen att jobba i en spännande roll som teknisk driftchef i vårt nybyggda krematorium i Kviberg! Du ansvarar och sköter om hela driftsprocessen och tillsammans med ledningsgruppen utvecklar ni verksamheten. I rollen har du också möjlighet att bidra till en hållbar miljö genom att hitta former för en fossilfri verksamhet!

Som teknisk drift chef kommer du arbeta strategiskt och samordnande, nära förvaltningschef och övriga avdelningschefer, i en unik chefsroll där du kombinerar teknik och etik! Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en unik och bred roll, i ett nybyggt modernt krematorium, där du har möjlighet att skapa och implementera rutiner och ett hållbart arbetssätt. Du erbjuds stort ansvar över driften såväl budget och personalen. Du har möjlighet att bidra till utveckling och effektivisering av krematoriet.

Att tillägga har det nybyggda krematoriet vunnit pris för bästa byggnad 2018. God byggnadskonst samt omgiven av vacker natur!

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Ansvara för krematoriets dagliga drift, personal och ekonomi. Vid driftstörningar agerar du och tar beslut.
 • Projektera för att uppgradera elförsörjningen till krematoriet.
 • Driftsätta det befintliga lokala fjärrvärmenätet på Kviberg.
 • Ansvara för att det operativa arbetet utförs med kvalitet och i enlighet med gällande regelverk.
 • Svara för att miljölagstiftningen inom verksamhetsområdet efterlevs och genomsyrar verksamheten.
 • Kommunikation med begravningsbyråer och allmänheten.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde vid årsskiftet 2019/2020 och efter överenskommelse. Du har personalansvar som består av 10 medarbetare vara av sju kremeringstekniker, två assistenter och en lokalvårdare.

I arbetet kommer du att möta och ta hand om sörjande på våra kyrkogårdar. Detta ställer krav på dig att kunna agera som en god medmänniska och god lyssnare. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig lämplighet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som kan förstå och analysera komplexa frågor och problem snabbt. Du gör förnuftiga och rationella bedömningar samt får saker och ting att hända på eget initiativ. Du har tidigare satt upp realistiska planer och visioner som du sedan verkställd till fungerande strategier. Vidare är du duktig på utveckla andra genom delegering och coachning samt bygga förtroende hos kollegor och kunder.

Vi ser också att du har:
 • Teknisk högskoleutbildning eller branscherfarenhet av styr, regler eller ventilation.
 • Praktisk erfarenhet av förbränningsteknisk- eller industriell verksamhet samt arbetat med miljöfrågor.
 • Erfarenhet av arbetsledning inom tekniskt orienterad verksamhet samt intresse för ekonomi och administrativa frågor.
 • B - körkort
 • Flytande i svenska, både tal och skrift.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga