Georg Fischer AB · Publicerad 9 sept 2021

Är du säljare med erfarenhet från byggbranschen eller grossistledet, jobbar du med montage och installation av VVS?

Här får du med ett tekniskt intresse eller tidigare erfarenhet som VVS-montör ett spännande arbete som säljare. Georg Fischer är i en expansiv fas och har ett tekniskt unikt produktsortiment inom VVS. Du kommer att bearbeta och understödja våra kunder i Västra Sverige och sälja genom grossist. Du får också möjlighet att bearbeta installationsföretag, konsulter och fastighetsägare samt andra intressenter.

Är du en positiv och motiverad säljare med erfarenhet inom byggsektorn som är intresserad av att utvecklas i en internationell koncern? Läs då vidare och välkommen till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega hos oss och möjlighet att arbeta med premiumprodukter och nya tekniska lösningar inom VVS. I vårt segment av kvalitativa produkter ingår egentillverkade system för tappvatten, värme och avlopp, som bland annat omfattar Sanipex, Hycleen och Cool fit samt GF´s övriga rör sortiment.

Vi erbjuder en trivsam och kollegial miljö där du kommer att tillhöra ett team med kompetenta kollegor. Du kommer att få utbildning och en tydlig introduktion. Bolaget erbjuder grundlön med bonus, tjänstebil, tjänstepension och möjlighet till ett utvecklande och självständigt tjänst.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vårt fokus är bearbetning av större projekt främst för applikationer inom sjukhus, hotell, lägenheter och andra större kommersiella byggnader.
  • Ansvara för försäljning av Georg Fischer produkter och system i Västra Sverige
  • Skapa nya affärsmöjligheter av VVS produkter direkt mot grossistledet
  • Teknisk rådgivning och driva försäljningsprojekt mot konsulter och föreskrivande led
  • Bygga upp och utveckla relationer samt agera naturlig samarbetspartner
  • Utbilda och ge professionell rådgivning mot utvalda kundgrupper
  • Konsultbearbeta för att verka för att produkterna blir föreskrivna för projekt
  • Regelbundna resor inom din region samt kundaktiviteter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba tillsammans med ett säljteam som idag består av 4 personer och har support av vårt innesälj-team i Stockholm och produktansvariga kolleger främst i Schweiz. Visionen är att skapa ett fysiskt säljkontor i Göteborg då det finns ytterligare två kollegor i Göteborg. Du kommer att ha din försäljningschef på distans och gemensamma säljaktiviteter samt interna möten sker löpande över året.

Introduktion och utbildning sker i Stockholm samt vid vår Georg Fischer Academy i Schweiz. Vårt koncernspråk är engelska, så du förväntas kunna förstå och göra dig förstådd på engelska.

VEM ÄR DU?

Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt eget säljarbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Kanske arbetar du idag med installation, montage av VVS produkter eller inom entreprenad med projektförsäljning? Du är också van vid att möta VVS-entreprenörer, grossister, konsulter och representanter från beställarledet som fastighetsägare och övriga aktörer inom fastighetssektorn. Du bör kunna tala fackspråk och förstå dina kunders behov och utmaningar. Att du har B-körkort är ett krav, liksom att du talar och skriver svenska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga