Gunnebo Nordic AB · Publicerad 31 maj 2021

Gunnebo Cash Management är ett affärsområde inom Gunnebokoncernen som nu bygger upp ett Shared Service Center för att supportera Gunnebo Cash Managements enheter runtom i Europa. Rollen som teamledare är en helt ny och spännande tjänst hos Gunnebo Nordic AB.

Vi söker nu Dig som vill anta denna nyckelroll som innebär att säkerställa att processer följer företagets finansiella riktlinjer samt att arbeta aktivt med effektiviseringar och förbättringar i uppbyggnaden av detta nya Shared Service Center.

Om du tycker om att arbeta strukturerat, har ett kritiskt tänkande och ett öppet sinne för ständiga förbättringar, så är det här en möjlighet för dig.

Du blir en del av en spännande resa där du får möjlighet att använda din kompetens inom leverantörsreskontra, samt möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper och får vara med att bygga upp detta SSC från grunden.

Tjänstens ansvarsområden
  • Helhetsansvar för leverantörsreskontran inklusive, leverantörsfakturahantering, avstämningar och avvikelser
  • Operativt ansvar för att leda avdelningens arbete.
  • Aktivt arbeta med att standardisera och ständigt förbättra processer inom leverantörsreskontraavdelningen
  • Upplärning av ny personal och säkerställa kontinuerlig utbildning för samtliga medarbetare i teamet
  • Vid behov även stötta i övriga redovisningsfrågor som förekommer inom Shared Service Centret.
Kompetens och erfarenhet

För att vara framgångsrik i denna position ser vi att Du har ekonomisk högskoleutbildning eller likvärdig kunskap. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och en god förståelse för redovisning, lagar och tillämpliga regelverk. Du har mycket goda kunskaper i MS Office samt ekonomisystem och databaser som hanterar stora mängder data. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är positivt i det dagliga arbetet, men inget krav.

Vi tror att Du redan idag arbetar i en liknande roll eller är redo att ta en teamledarroll som nästa steg i din karriär. Du är van att arbeta i en internationell miljö, företrädesvis inom ett Shared Service Center. Vi hoppas att Du tilltalas av att vara med från början på denna spännande resa. Du lockas också av möjligheten att utveckla dina ledaregenskaper i arbetet med denna organisationsförändring och att framgångsrikt få leda ett team i förändring.

För att vara trivas i rollen bör Du ha stort fokus på kundservice, vara nätverkande och tycka om att ha kontakt med många olika personer i ditt dagliga arbete. Du är trygg i ditt ledarskap, du är driven, strukturerad och har en god problemlösningsförmåga. Du har en helhetssyn utan att förlora ögat för detaljerna.

Om Gunnebo

Gunnebokoncernen bedriver verksamhet i hela världen och tillhandahåller innovativa produkter, mjukvara och tjänster för att kontrollera flödet av värdesaker, kontanter och människor. Gunnebo erbjuder lösningar inom tillträdeskontroll, säker förvaring, kontanthantering och integrerad säkerhet till kunder som främst är verksamma inom detaljhandeln, kollektivtrafik, offentliga och kommersiella byggnader, industri- och högriskanläggningar och bank. Gunnebo Group har ca 4000 anställda globalt för att tillgodose kunder i flertalet marknader, Koncernen har en omsättning på 4 500 Mkr. www.gunnebogroup.com

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gunnebo med Brightby Bemanning. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Österberg; jenny.osterberg@meritmind.se eller rekryteringskonsult Helén Nygren helen.nygren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga