HR Björkmans Entrémattor AB · Publicerad 23 sept 2020

Hr Björkmans Entrémattor AB är ett B2B-företag specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor. Bolaget startade 1993 av företagets VD Carl-Johan Björkman. Det är ett tryggt och framgångsrikt företag med starkt miljöfokus som idag finns verksamt i Skåne, Stockholm, Göteborg, Norrbotten och Polen.

Vi söker nu två affärsdrivna säljare som ska vara med och utveckla vårt företag och vi utvidgar därför organisationen med fler medarbetare i Göteborg. Du kommer att arbeta med att boka in och besöka nya kunder men även vissa befintliga kunder. I arbetet ingår att göra canvasbesök som en del av vardagen.

VI ERBJUDER:
Företaget har haft en stark lönsam tillväxt vilket har inneburit stora marknadsandelar främst i Södra Sverige. Vi genomgår nu en satsning för att bli starkare även inom fler geografiska områden
  • Stabilt företag som växer
  • Stark miljöprofil
  • Självständig och utvecklande roll i bolaget
  • Goda framtida utvecklingsmöjligheter
  • Ingår i ett team av kompetenta medarbetare och trevliga kollegor
OM DIG/VI SÖKER DIG SOM:

Du ska ha en stark drivkraft och drivas av att göra affärer och leverera resultat. Du bör ha jobbat som resande säljare tidigare och har vanan att jobba strukturerat och självständigt.

Förutom detta ser vi även att du som söker har:
  • Minst 5 års erfarenhet av B2B försäljning, med dokumenterat goda resultat
  • Vana från att jobba i CRM
  • Körkort är ett krav
Du kommer utgå från hemmakontor, så du kan bo med fördel i region Göteborg.

Är du en driven, motiverad och erfaren säljare som vill vara med på en spännande tillväxtresa? Skulle du passa in i ett spännande och innovativt företag med tillväxtambition och stark miljöprofil?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 0760-00 18 10 eller via mail: shahnoza.ibragimova@salesonly.se. OBSERVERA att p.g.a. GDPR så tas inga ansökningar eller CV emot via mail. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

HR Björkman Entrémattor AB har som vision att alltid vara den ledande mattleverantören när det gäller service, kvalité, miljötänkande, och kan stoltsera med flera olika miljöpriser. Senast i raden är Europeiska kommissionens EMAS Awards.

Läs mer om oss på: www.hrbjorkman.se

Sökord: säljare, sälj, försäljare, distriktsäljare, regionsäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga