Higab · Publicerad 12 okt

Som drifts- och servicechef kommer du att leda enheten för våra fastighetstekniker. I tjänsten ingår både personal- och ledaransvar samt ekonomiskt ansvar. Du ska på ett engagerat, målinriktat och kommunikativt sätt både leda och utveckla enheten med tydligt kundfokus. Du kommer också att ha ansvar för samordning av bolagets övergripande drifts- och servicefrågor.

Vi arbetar målfokuserat och efter tydliga värderingar. Som drifts- och servicechef hos oss har du ett kvalitets- och miljöansvar samt arbetsmiljöansvar. Vi har ett kvalitetsledningssystem och arbetar med att ständigt förbättra våra processer och arbetssätt och det är viktigt att du ser till helheten i verksamheten och bidrar med din erfarenhet för att vi tillsammans ska lyckas.

Vi erbjuder

Higab erbjuder ett intressant och omväxlande arbete fullt av utmaningar och möjlighet att arbeta med några av Göteborgs mest kända och karaktäristiska hus. Higab har ett mycket varierat fastighetsbestånd med en stor del kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Drifts- och serviceenheten har drygt 20 duktiga fastighetstekniker vars arbete du ska leda och utveckla.

Tjänsten är för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur med fantastiska kollegor där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Kvalifikationer och bakgrund

Du har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen med inriktning på drift och service i fastigheter. Du bör ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper och erfarenhet från offentlig sektor är meriterande. Du har haft personal- och resultatansvar och har dokumenterat goda ledaregenskaper. Du är en god kommunikatör med förmåga att inspirera och få med dig andra. Det är av stor vikt att du har affärs- och förhandlingsvana, att du är noggrann och strukturerad. För att framgångsrikt utveckla bolagets förvaltningsprocess är det viktigt att du har helhetssyn, analytisk förmåga, hög social kompetens och gillar förändringsarbete. Vi förutsätter att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 november 2018. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg, 0763-17 07 41.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Higab är ett bolag i Göteborgs Stad med uppdrag att äga, förvalta, bygga och utveckla fastigheter i Göteborg. I beståndet ingår bland annat saluhallar, museer, teatrar, arenor, ett fartyg och 31 byggnadsminnen. Bolaget omsätter 735 mnkr, har ca 80 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 670 000 m². Higab förvaltar byggnader från många tidsepoker och för många olika ändamål.
Flera av byggnaderna är kulturhistoriskt värdefulla, utgör en viktig del av Göteborgs kulturarv och de flesta innehåller verksamheter som präglar staden. Läs mer på
higab.se
+ Läs mer om företaget