Icomera AB · Publicerad Igår 00:00

Icomera är ett snabbväxande och innovativt bolag inom internetlösningar för tåg, båt och buss.

För att ytterligare stärka sin position som marknadsledande gör Icomera en satsning på att förbättra kvalitet och säkerhet ännu mer och söker dig som vill vara med och bygga någonting nytt och få möjlighet att sätta prägel på hur Icomera arbetar med Test.

Tycker du att testledning är det roligaste som finns? Är du redo för mer ansvar? Icomera söker en Testledare med Teamansvar till huvudkontoret i Göteborg!

I rollen som Testledare med teamansvar ansvarar du för Icomeras strategi för att utveckla testarbetet, utveckla och sätta upp Icomeras testmiljö, samt leda ett team som består av fyra inom området mycket kompetenta personer. Testteamet är en del av utvecklingsavdelningen som består av test, embedded software, web software och hårdvaruutveckling. Tillsammans med teamet arbetar ni med både automatiserade och manuella tester. På Icomera har du förmånen att arbeta med allt från testplanering, testanalys, testdesign, genomförande, uppföljning och rapportering av testerna.

Du får arbeta med produkter som används av ett stort antal användare både i Sverige och internationellt, inklusive passagerare på några av världens största tåg- och bussoperatörer i Europa och Nordamerika. Visste du att det är Icomera som gör det möjligt för dig att surfa trådlöst när du åker SJ:s tåg mellan Göteborg och Stockholm?

Det är en stor fördel om du redan har haft teamansvar, men det viktigast är att du är genuint intresserad av test och har stor erfarenhet av testfallsutveckling, testverktyg och testprocesser, självklart är du van vid att sätta upp testmiljöer ifrån grunden.

Du har kunskap om inbyggda system, hårdvara och mjukvara och gärna Linux.

Eftersom engelska är Icomeras koncernspråk, hoppas vi att du har en utmärkt förmåga att formulera dig i tal och skrift på engelska.

Självklart är du en person som skapar engagemang i gruppen och är duktig på att få med dig ditt team, du har ett starkt personligt driv och en vilja att lösa problem. Ditt arbetssätt är strukturerat och metodiskt samtidigt har du inget emot att anpassa dig till nya förutsättningar. Vi uppskattar att du är nyfiken på nya tekniker och du får gärna utmana befintliga koncept och lösningar och framför allt har du förmåga till ett strategiskt tänkande och vill bidra till Icomeras utveckling.

Vad vi erbjuder dig
  • Möjlighet att påverka framtidens teknik för publika transporter - vi är mitt i den miljömässigt mycket viktiga "smart-society" rörelsen, som minskar utsläpp och förbättrar livskvalitén runt om i världen
  • Att vara en del av en verkligt innovativ och snabbt växande marknad
  • En mycket flexibel, rolig och varierad arbetsdag i en teamfokuserad miljö
  • På Icomera får du en möjlighet att arbeta med produkter som är synliga för ett stort antal användare både i Sverige och runt om i världen, inklusive passagerare på några av världens största tåg- och bussoperatörer i Europa och Nordamerika.
Icomera blev utsedd till Karriärföretag både 2015, 2016 och 2017. Läs mer på www.icomera.com

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie och vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Maria Nilzon på 0763-935340, maria.nilzon@jerrie.se

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Har du läst annonsen och är nyfiken men är inte riktigt redo att söka än? Ring så berättar jag mer...
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Icomera launched the worlds first Internet solution for trains in September 2002 and is today the worlds leading provider of Connectivity and application platforms for passenger transport and public safety. Our award-winning products are deployed on rail, road and sea, serving more than 30 million Wi-Fi users every day in over 36 countries and providing high-speed access for fleet tracking and mission-critical on-board systems. Transport solutions of the future will require more than connectivity - passengers need to be entertained, the vehicles need to be monitored and the staff need to kept informed. Together with our application partners Icomera is already meeting these and other needs through the deployment of complete transportation communication solutions. Established in 1999, Icomera is headquartered in Sweden with offices in London, Paris, Berlin and Washington D.C.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Testare
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga