Industriverktyg IDG-Tools AB · Publicerad 5 juni 2020

Vi söker distriktsansvarig säljare till Västra Göteborg.

Industriverktyg, med varumärket IDG-Tools är en välkänd, expansiv och stark aktör inom industrin.

Vi ser gärna att du är teknikintresserad, har ett driv att arbeta med försäljning och tidigare erfarenheter inom sälj är en merit. Du är social och har lätt för att ta kontakt och genom din inställning och talang har du bra resultat i tidigare anställningar inom sälj.

Hos oss erbjuder vi dej konkurrenskraftiga produkter, en bra säljutbildning med fortlöpande vidareutbildningar och flera olika starka varumärken. Vi expanderar och har sedan 1996 byggt
(enligt oss) det mest intressanta verktygs- och maskinföretag tillsammans med våra fantastiska kollegor i Skandinavien. Vi erbjuder våra kunder att känna, testa och se produkterna på plats, hos dem själva i våra utställningsbussar. Alla säljare har en egen fullt utrustad utställningsbuss. Du slipper kataloger, allt finns på plats!

Vill du vara med och göra skillnad och samtidigt jobba med det du brinner för?
Hos oss kommer du utveckla befintliga samarbeten med kunder och även utveckla nya kunder till vårt starka koncept.
Vi söker dej som älskar försäljning på riktigt och både vill och kan vara delaktig i vår expansiva utveckling. Du har driv, är utåtriktad, rak och uppskattar snabba beslut.

Bakom hela vår säljkår på 100 säljare står ett helt team av produktutvecklare, logistikexperter och inspirerade medarbetare som har motsvarande målsättning, att erbjuda bra verktyg till bättre priser!

Välkommen med din ansökan till oss. Vi lägger fokus på din inställning och vilja och vi är övertygade att du kommer att trivas hos oss.
Ring Esther på: 08-505 25 320 för en första kontakt, eller skicka din ansökan til framtid@industriverktyg.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Industriverktyg IDG-Tools AB är störst i Skandinavien inom verktyg och maskiner direkt till slutanvändare. Med en omsättning på totalt 250 miljoner i fyra länder och 165 anställda, varav
100 säljare, är vi även ledande inom lager och logistik. Med efterfrågade produkter och ett starkt eget varumärke i framkant är Industriverktyg IDG-Tools en stabil och trygg partner för både anställda och kunder att långsiktigt förlita sig på.
Besök gärna vår hemsida http://industriverktyg.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga