Installatörsföretagen Service i Sverige AB · Publicerad 18 maj 2020

med inriktning på HR-relaterade frågor

Som företagsrådgivare är du Installatörsföretagens ansikte utåt och ger medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling.

Om tjänsten

Som företagsrådgivare med inriktning på HR-relaterade frågor är du Installatörsföretagens ansikte utåt och ger medlemsföretagen råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling. Du ingår i ett team av kompetenta kollegor med expertis inom bland annat kommunikation, bransch- och affärsjuridik och kompetensförsörjning.

Som företagsrådgivare hjälper du medlemsföretagen i västra Sverige i deras vardag, genom rådgivning inom exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö, kollektivavtalsfrågor och ledarskap samt ger stöd vid förhandlingar. En stor del av rådgivningen sker per telefon och mail, men besök hos företagen är också vanligt förekommande. Du kommer även att proaktivt informera och utbilda medlemsföretagen och arrangera relevanta forum för att säkerställa kompetensutveckling hos medlemmarna.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen att stötta och göra nytta för medlemsföretagen bör du ha ett antal års erfarenhet inom HR och god vana att arbeta med ärenden inom bland annat arbetsrätt, arbetsmiljö, kollektivavtal, samt förhandlingar inom dessa områden. Kort sagt har du genom erfarenhet skaffat dig insikter kring vilket stöd medlemsföretagen behöver i sin vardag inom främst dessa frågor.

För att trivas i rollen bör du vara en initiativtagande person med stark egen drivkraft och ett engagemang kring företagarfrågor. Du bör ha goda sociala egenskaper och vara serviceinriktad och prestigelös som person. Att ha en god förmåga att samarbeta, vara en god lyssnare och att skapa goda relationer inom såväl den egna organisationen som med medlemmar samt med- och motparter är viktigt i rollen som företagsrådgivare. Installatörsföretagen har kontor på 11 olika orter i Sverige och du kommer att vara placerad på kontoret i Göteborg.

Vi erbjuder dig en stimulerande och omväxlande tjänst där du genom egna initiativ och i samverkan med företag, branschföreningar och kollegor utvecklar branschen. Rollen som företagsrådgivare ger möjlighet att bygga på den egna expertisen både på bredden och på djupet. Inom organisationen har du tillgång till den allra senaste informationen relaterad till din tjänst och till branschen i stort. Rollen ger möjlighet att vara med och påverka och stärka installationsbranschen för framtiden!

Varmt välkommen med din ansökan till ett utvecklande jobb för en spännande och utvecklande bransch! Vänligen ansök, med CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-14091). Intervjuer sker löpande, så ansök gärna till tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 5 juni 2020.

Frågor angående rekryteringen besvaras av Mercuri Urvals konsult Magnus Wigernäs, tel 070-928 26 66, alt magnus.wigernas@mercuriurval.com.

Du är även välkommen att kontakta Chef Medlemsservice på Installatörsföretagen, Peter Ek på mail peter.ek@installatorsforetagen.se alt. per telefon 0725-170810.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Installatörsföretagens 3 700 medlemmar är entreprenörer, arbetsgivare och företagare verksamma inom branschen för tekniska installationer. Det är våra medlemmar som med sina 55 000 medarbetare installerar, optimerar och kontrollerar din värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik.

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

Installatörsföretagen sysselsätter totalt ca 90 medarbetare verksamma inom områdena Verksamhetsstöd, Arbetsmarknad, Bransch- och affärsjuridik, Kommunikation, Kompetens och Utbildning. I rollen som företagsrådgivare ingår du i ett team på 20 företagsrådgivare och två koordinatorer fördelade på regionerna Mitt, Nord och Syd.

Läs gärna mer på: www.installatorsforetagen.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga