Intermezzon · Publicerad 3 dec 2019

För vår kunds räkning söker vi nu en controller som vill spela en nyckelroll i verksamhetens fortsatta utveckling. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals och är tänkt att övergå i en anställning hos Intermezzon efter uppdragets slut. Förväntad start är under första kvartalet 2020.

Ditt uppdrag
Eftersom detta är en ny roll hos Intermezzon kommer du vara med att sätta strukturen för tjänsten utifrån verksamhetens behov. För rätt person finns goda möjligheter att bryta ny mark och utvecklas långsiktigt med bolaget. I rollen som Business controller kommer du framförallt att arbeta med komplexa intäktsprognoser, budget och uppföljning och vara bollplank till VD och ledning. Varje affär och kund är unik och affären drivs i projektform, fokus kommer därför till stor del vara att hjälpa kundansvariga att driva lönsamma projekt. Rollen är således mångfacetterad med allt från komplexa affärscase till enklare administration och avtalshantering. Du förväntas även bidra i bokslutsarbete. På Intermezzon finns även ytterligare en ekonom som arbetar med löpande redovisning, samt en koncerncontroller. De system du kommer att arbeta i är Visma Severa, Mercur och Excel. Du rapporterar direkt till VD.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Budget och uppföljning
  • Analyser och prognoser
  • Bokslutsarbete
  • Effektiviseringsarbete
  • Systemansvar
  • Sätta och upprätthålla struktur genom att ansvara för att mallar och processer följs
  • Avtalsansvar
Din bakgrund
För att trivas på Intermezzon bör du vara snabbfotad och trivas i en miljö där det händer mycket. Vi tror att du är en businessorienterad person med utpräglad analytisk förmåga. Du är van att ha olika kontaktytor och med en pedagogisk förmåga kan du presenta dina analyser och case för både ekonomer och icke-ekonomer. På Intermezzon är man ett tight gäng där alla hjälps åt i stort och smått, varför du behöver vara prestigelös. Eftersom du kommer att vara delaktig i att utforma tjänsten är det en förutsättning att du har relevanta erfarenheter att relatera till, troligen har du arbetat några år med redovisning och vill ta nästa steg till en mer verksamhetsnära roll. Då du kommer arbeta i Excel på daglig basis behöver du kunna använda det obehindrat. Dessutom behöver du kunna kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska.

Om Intermezzon
Intermezzon är marknadsledande inom moderna utbildningslösningar. Vår vision är att vara förstahandsvalet för företag som vill utveckla sina ledare, medarbetare och sin affär. Med fokus på inspirerande utbildningar inom sälj och ledarskap skapar vi långsiktiga och mätbara beteendeförändringar hos våra kunder. Intermezzon ägs till största del av Ledarna som är Sveriges enda fackförbund endast för chefer. Vi sitter i trevliga lokaler i Kungshöjd och är ca 20 medarbete. Du kan läsa mer om företaget här

När du blir en av oss
Tiden på EQonomy/Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Aqcuisition Specialist Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se, 076-0001860) och konsultchef Alexandra Cederqvist (alexandra.cederqvist@wise.se, 0735-216560).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga