Jerrie AB · Publicerad 23 sept

Hejsan. Jättekul att du är intresserad av jobbet som rekryteringskonsult hos oss!

Vi på Jerrie startade upp 2012 och växer med stor framgång. Det skulle kunna bero på att vi ägs och genomsyras av samma kraft som chefsrekryteringsföretaget Maquire. Men vi tror det beror lika mycket på vår övertygelse om att den här branschen inte bara kan, utan ska, vara annorlunda. Vi har helt enkelt bestämt oss för att erbjuda marknaden den absolut bästa rekryteringsprocessen. Därför arbetar vi med tydliga och effektiva processer samt några av branschens bästa rekryteringskonsulter. Efterfrågan på våra tjänster är stor och nu behöver vi förstärkning. Men nog om oss. Låt oss prata om dig.

Din uppgift blir att arbeta med rekrytering och skapa långsiktiga kund- och kandidatrelationer. Med stöd av tydliga processer har du helhetsansvar för dina uppdrag. I rekryteringsuppdragen genomför du intervjuer, tester och personbedömningar med kvalificerade kandidater och presenterar de mest lämpliga med utgångspunkt från kundens behov.

Nu söker vi dig som arbetar som rekryteringskonsult, researcher eller konsultchef inom bemanning. Meriterande är erfarenheter inom digitalisering, IT och /eller teknik. Du ska nämligen bli en viktig nyckelspelare för vår fortsatta expansion i Göteborg. Du som blir utvald kommer att få jobba med ett etablerat varumärke med starka ägare, 20 kompetenta kollegor och ansenliga ambitioner. Du delar också våra starka värderingar och förstår värdet av att bemöta alla kandidater som om de vore din största kund.

Du kommer, genom vår rekryteringsprocess, att bli noga utvald. Det är nämligen precis det vi är bäst på. Och du med. Det är därför vi tillsammans kommer att nå högst.

Välkommen med din ansökan på www.jerrie.se eller via mail till pierre.sander@jerrie.se senast den 2 oktober. Har du frågor ring gärna Pierre Sander på 0763-413 411 alternativt Cais-Mari Bengtsson på 0763-370 162.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga