Jerrie · Publicerad 13 okt 2021

Hejsan. Jättekul att du är intresserad av jobbet som rekryteringskonsult hos oss!

Rollen som rekryteringskonsult hos Jerrie handlar om långsiktiga kandidat- och kundrelationer. Om glädjen att se ett företag växa med hjälp av dig och din kompetens. Om kandidater som har en go känsla i magen efter en intervju. Om tydlighet, respekt och engagemang

Det handlar också om att längta till jobbet. Att se fram emot måndagarna lika mycket som helgerna. Att ha de bästa kollegorna som bryr sig. Att få vara med om spännande möten och träffa nya människor, varje dag.

Varför välja Jerrie när det finns så många andra rekryteringsföretag?
Du har stor frihet att planera ditt arbete och har alltid stöttning av dina kollegor. Vi jagar inga individuella bonusar utan belönas som ett team. Vilket gynnar både våra kunder och kandidater.

Resa. Vi älskar resor. Om det är kandidatresan, kundresan vår egen kunskapsresa eller våra årliga resor som hittills gått till Berlin, Milano, Rom, Amsterdam...och i pandemitider till Göteborg och Kvänum.

Vi är ett starkt team av rekryteringskonsulter och våra kundföretag är allt från startup till globala storföretag. Här använder vi både hjärta och hjärna, det behövs i ett jobb där man inte bara löser ett uppdrag, utan bidrar till att förändra någons arbetsliv.

Jobbet kräver erfarenhet från rekrytering eller bemanning. Det är bra om du har ett stort nätverk av kunder och kandidater och du får gärna vara nischad inom något område du är speciellt intresserad av. Du vet att idag är rekrytering inte enbart annonsering eller search - det är mycket mer än så. Att vara konsult handlar om att vara modig, att utmana, att vilja göra bra affärer, att finnas ute hos kunder och hitta goda samarbeten. Det handlar också om att du verkligen vill hitta nya sätt att attrahera kandidater och att du är kundens bästa rådgivare i att rekrytera rätt person till varje roll.

Lika förväntansfulla som vi är på att få en ny kollega hoppas vi att du är på att få träffa oss.
Vi lovar att bemöta dig som vi bemöter alla våra kandidater - som vår största kund.

Together we set dreams and teams in motion.
Du kommer, genom vår rekryteringsprocess, att bli noga utvald. Det är nämligen precis det vi är bäst på. Och du med. Det är därför vi tillsammans kommer att nå högst.

Är du nyfiken och vill veta mer kontakta Helene Hagman på 0708-20 47 04, helene.hagman@jerrie.se Linkedin. Vi ser fram emot din ansökan med CV och en kort presentation via video senast den 30 oktober.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Jerrie ingår i Maquire Group som består av tre varumärken. Maquire som rekryterar ledare, Jerrie som rekryterar specialister och Tidwell som utvecklar ledare, ledningsgrupper och team. Genom att förse våra kunder med rätt kompetens hjälper vi våra kunder att uppnå sina mål och visioner. Maquire Group har 25 anställda och finns i Göteborg men har kunder i stora delar av Sverige. Vi är ett värderingsstyrt företag. Tydlighet, respekt och engagemang genomsyrar allt vi gör. Hos oss ska de bästa vilja vara! Läs mer på Maquire Group och Jerrie

Jerrie startade 2012 och växer med stor framgång. Vi tror att det beror på vår övertygelse om att den här branschen inte bara kan, utan ska, vara annorlunda. Vi har helt enkelt bestämt oss för att erbjuda marknaden den absolut bästa rekryteringsprocessen. Därför arbetar vi med tydliga och effektiva processer samt några av branschens bästa rekryteringskonsulter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga