JobBusters · Publicerad 17 feb 2020

Arbetsuppgifter

I rollen som Kundsupport hos vår kund kommer du arbeta för att ge service och en hög kundnöjdhet. Du kommer ha telefon, chatt och mail som främsta verktyg. Vidare kommer du sökta administration för ärendehantering och vara drivande i att förvalta feedback. Som Kundsupport kommer du även vara ansvarig för att leda, delegera och följa upp ärenden samt agera för att bidra till försäljning. I rollen är du även med och ständigt arbetar för att förbättra verktyg och processer. Tjänsten har en varierande arbetstid vilket kan innebära att arbete även kommer att utövas på kväller och helger.

Kvalifikationer
  • Du kommunicerar flytande på engelska och norska o tal och skrift
  • Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i en kundservice-roll
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Kundsupport behöver du ha en naturlig service känsla och ha lätt för att skapa relationer. Du är van att arbeta mot tidsbestämda mål och vara flexibel. Vidare är du kommunikativ, lösningsorienterad, målinriktad, självgående och har lätt för att samarbeta.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Consumer Relation agent, norway, norwegian, customer service,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Du kommer att arbeta hos vår kund som har arbetsplatsen belagd i Göteborg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Malin Johansson

Inga fler liknande jobb tillgängliga