Jollyroom AB · Publicerad 22 maj 2020

Marknadsteamet Design expanderar och vi söker nu en person till en helt ny tjänst som Digital designer/Online visual merhandiser. Vi letar efter en kreativ, mål- och försäljningsinriktad person som vänner och bekanta skulle beskriva som en do:er. Du har en mycket god känsla för färg, form och typografi med en dokumenterad fallenhet för att förstå kundens behov. Syftet med tjänsten är att tillsammans med teamet ta kundernas upplevelse av webben till en ny nivå!

En helt vanlig dag som Digital designer/Online visual merchandiser:
Kl. 8.15
- Möte med vår Designchef där ni tillsammans går igenom idéer och koncept inför kommande veckans kampanjer och fokusområden. Väderprognosen gås genom, nu visar den på regn istället för sol som ni måste ta i beaktande.

Kl. 9.30 – Skissar på layout för startsidan utifrån kampanjplanen. Tar fram kreativt material i form av rörliga GIFs, inspirerande copy och implementerar fotostudions senaste kampanjbilder. Gummistövlar och regnkläder hamnar i fokus!

Kl. 9.45 - Inköpschefen kommer in på kontoret och säger "Vi måste tänka om!", kategorin barnvagnar går trögt och vi behöver sätta upp en extrainsatt kampanj inför helgen. Du och Designchefen tar en kortare avstämning och kommer överens om att ni ska återanvända material från en tidigare kampanj men gör ett par justeringar utifrån vad du tror kommer ge mest effekt!

Kl. 14.00 - Analys av utfallet på förra veckans kampanjer, fick vi bra konvertering från den nya landningssidan vi publicerade? Haltar bannern på startsidan, behöver den uppdateras? Varför är det minskad försäljning på just det där varumärket? Ur analysen stiger konkreta actions där du själv tar initiativ och ändrar.

Kl. 16.30 – Bokar in en kort avstämning med teamet där materialet inför helgens extrainsatta kampanj presenteras, får tummen upp och schemalägger sedan materialet. Imorgon anpassas materialet och levereras för användning i sociala medier och i nyhetsbrevet, där gör du en rörlig version för du tror att det kan ge ännu högre konvertering.

Vi tror att vår Digitala designer/Online visual merchandiser har:
 • 1-3 års erfarenhet inom digital marknadsföring samt formgivning för webben
 • Erfarenhet av att utveckla och driva försäljning online
 • Utbildning inom grafisk design eller dylikt
 • Mycket goda kunskaper i Adobe CC, Invision
 • Vana av att arbeta med CMS-verktyg och webbpublicering
 • Intresse av digital marknadsföring, rörlig bild och copy
Det är meriterande med kunskaper inom HTML och CSS.

Vi erbjuder dig
 • Entreprenörsdriven verksamhet
 • Karriärmöjligheter och en spännande bransch med stor potential
 • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
 • Ungdomlig och pulserande miljö
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Friskvårdsbidrag
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Upplägg och ansökan
 • Start: Snarast möjligt
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
 • Placering: Hisings Kärra, Göteborg (i november Sörred, Göteborg)
 • Bifoga i ansökan: CV, personligt brev samt portfolio
 • Kontakt & frågor: HR Generalist Nicole Berger vianicole.berger@jollyroom.se
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Designer

Inga fler liknande jobb tillgängliga