Kjellberg & Möller AB · Publicerad 28 juni 2021

Rollen som Ekonomiansvarig till fastighetsförvaltande bolaget Kjellberg & Möller AB

Arbetet som ekonomiansvarig hos Kjellberg & Möller präglas av entreprenörskap, prestigelöshet och lagspel samt en stor dos av positiv framåtanda. För rätt kandidat erbjuds ett utvecklande och ansvarsfullt arbete där du får vara med och påverka, utveckla företaget och växa som person. Du har en bred tjänst i en platt organisation där vi tror på att samarbeta och lära oss av varandra för att utvecklas. Som Ekonomiansvarig företräder du Kjellberg & Möller i ekonomiska frågor och förväntas kontinuerligt utveckla och behålla goda relationer till våra uppdragsgivare/fastighetsägare. Bolaget planerar att växa och öka sin omsättning, och vi söker dig som tror på utveckling och vill vara med och bidra på resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Bokslut och årsredovisning i K2, samt enskild näringsverksamhet
  • Bankkontakter angående lån, ny- och omförhandlingar
  • Likviditetsplanering och budget
  • Skatte- och momsfrågor
  • Ansvara övergripande för lönehantering (skall ev outsourcas)
  • Tillsammans med VD och våra förvaltare planera fastigheters ekonomi
  • Presentation av det ekonomiska läget på förvaltningsmöten med våra uppdragsgivare/fastighetsägare
Till din hjälp och under ditt funktionsansvar har du en ekonom som sköter bokföring och annan vardaglig ekonomihantering. I ditt uppdrag ingår även ansvar för betalningsflöden, skriftliga rapporter till fastighetsägare/uppdragsgivare. Du är också övergripande ansvarig för lönehanteringen för kontorsanställda, dock behöver du inte göra lönerna operativt det är en arbetsuppgift som går att outsourca men det väljer du själv. Du rapporterar till VD och tillhör vår bolagsledning. Du arbetar aktivt tillsammans med ansvariga projektledare med företagsutveckling och effektiviseringsfrågor till nytta för våra kunder och vår utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande. Du har genom din kunskap och erfarenhet ett helhetsperspektiv och förstår korta och långsiktiga ekonomiska krav och möjligheter. Erfarenhet av fastighetsekonomi är meriterande men inte ett krav. Vidare har du god svenska både muntligen och skriftligen, goda kunskaper i framför allt Excel, men även Word samt erfarenhet från att arbeta i ekonomisystem. Har du dessutom erfarenhet av att implementera nya ekonomisystem och är vaken för nya lösningar är det också ett stort plus.

För att lyckas i rollen

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Det är viktigt att du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta. Du är tar ansvar för dina åtaganden och självständigt driver dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär mycket kontakt med våra fastighetsägare, banker och revisorer är det av stor vikt att du är kundorienterad och värdesätter goda relationer.

Nästa steg

Kjellberg & Möller präglas, andas och lever sina värderingar såsom långsiktighet, engagemang, öppenhet och kunden i fokus. Har du samma kompassriktning och känner att detta är ett bra nästa steg i din karriär och en rolig utmaning? Välkommen med din ansökan. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Igor Glavan +46 701 765828
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kjellberg & Möller AB är ett familjeägt företag som förvaltar och utvecklar hyresfastigheter för privata fastighetsägare med upp till ett par hundra lägenheter. För närvarande förvaltar vi ca 1 700 bostadslägenheter i ett 70-tal fastigheter och ett antal kontors, affärslokaler i attraktiva delar av Göteborg. Kontoret bemannas idag av åtta personer. Läs gärna mer på www.kmab.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga