Kollmorgen Automation AB · Publicerad 6 sept 2021

Vi söker dig, en mjukvaruutvecklare som tycker att det skulle vara intressant att utveckla verktyg för användarinteraktioner och gränssnitt i ett globalt högteknologiskt produktföretag!

OM TJÄNSTEN:
Som utvecklare med fokus på frontend kommer du att ha en nyckelroll i att skapa ett användarvänligt gränssnitt. Du tycker om det smidiga arbetssättet och motiveras av att arbeta mot mål. Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team och arbeta nära med en UX-designer och andra utvecklare. Du kommer att interagera med olika funktioner för att utveckla en användarvänlig produkt och att göra användartester är något du uppskattar. Det är ett plus om du har arbetat fullstack eller är intresserad av att lära dig mer om backend-utveckling.

Teamet du kommer att arbeta i utvecklar en ny produkt som inte har nått marknaden ännu. Därför ser du det som en positiv utmaning att balansera innovativa funktioner med kvalitetssäkring och andra aspekter som krävs för att skapa en stabil produkt.

Du kommer exempelvis att:
 • Utveckla nya funktioner i ett webbgränssnitt baserat på designprototyper.
 • Hjälp till att upprätthålla en skalbar arkitektur för framtida funktionstillväxt.
 • Skriva enhets- och integrationstester.
 • Samarbeta med back-end-utvecklare.
 • Testa din kod i olika verktyg såsom Selen, Jest och Enzyme.
 • Testa UI i simuleringsmiljö.
 • Delta i kundmöten och användbarhetstester.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har några års erfarenhet inom frontend och/eller fullstack.
 • Känner dig bekväm med Javascript, React eller motsvarande teknikstack.
Det är meriterande om du har:
 • Arbetat med PixiJS, Selen, Jest och Enzyme.
 • Intresse för UX och grafisk design.
Som person tror vi att du är nyfiken, orädd och driven samt uppskattar att arbeta i team. Vidare ser vi gärna att du vill lära dig nya saker samt är villig att dela med dig av din kunskap till dina kollegor.

OM KUNDFÖRETAGET:
Kollmorgen är ett globalt företag som utvecklar rörelsekontroll och AGV-system. Vi arbetar med partners och kunder i många olika branscher över hela världen. På det svenska huvudkontoret i Mölndal tillhandahåller vi världsledande teknik för den snabbt växande marknaden för AGV: er och mobila robotar. Cirka 120 anställda arbetar med produktutveckling, professionella tjänster, försäljning, marknadsföring och ekonomi.

På produktutvecklingsavdelningen arbetar ett 50 -tal ingenjörer med utveckling av inbyggda system, systemprogramvara samt windows och webbapplikationer för konfiguration och diagnostik. Scaled Agile Framework och Scrum är huvudprocesserna för produktutveckling.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att Friday och vår kund tillsammans ansvarar för rekryteringsprocessen men att anställningen sker direkt till kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg, Sisjön
 • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga