Konfidentiell · Publicerad 2 dec 2019

OM TJÄNSTEN
Computer Hardware teamet söker en ny kollega. SAAB söker dig som är mycket intresserad av datorer och dess kringutrustning.

Teamet ansvarar för att ta fram all hårdvara som ingår i datorplattformarna till deras radarsystem. Det innebär allt från systemlösningar för signal och databehandling och hela operatörsplatser till olika processorkort, datorer och nätverksutrustning till skärmar och displayer. Ansvaret inkluderar hela produktens livslängd. Verifiering, felsökning och support mot kunder ingår i arbetet. Stor del av arbetet kommer även att innefatta att dokumentera produkter, krav samt verifieringsresultat.

Arbetet innebär ett nära samarbete inom det egna teamet men även med andra utvecklingsteam på Saab, vår inköpsorganisation samt externa leverantörer och våra kunder.

Teamet är tvärfunktionellt och tillämpar ett agilt arbetssätt. Arbetet utförs i sprintar om tre veckor som inleds med en planering av vad som ska göras och avslutas med en presentation av vad man åstadkommit. Alla team är välkomna att ta del av varandras presentationer.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Du känner att teknikområdet är din hemmaplan ett stort intresse för hårdvara
 • Du har en relevant ITutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Du tycker att samarbete är bästa vägen för att nå en lösning
 • Du gillar att samarbeta med externa leverantörer, såväl svenska som utländska
 • Du gillar utmaningar i form av att lösa komplexa frågeställningar
 • Du är noggrann och organiserad
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
OM KUNDFÖRETAGET:
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där de ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg, 10 minuter med spårvagn från Korsvägen
 • Kontaktperson: Rebecka Forsman
 • Lön: fast, marknadsmässig månadslön
 • Start: Så snart som möjligt
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord:hardware, computer, hårdvara, utvecklare, computerhardware, data
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga