Konfidentiell · Publicerad 30 okt 2020

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en java-utvecklare till deras fullstack-team som sitter i helt nya lokaler i Göteborg. Teamet du kommer att tillhöra arbetar med utvecklingen av en egen plattform som erbjuder en typ av marknadsplats. Fokuset i ditt dagliga arbete kommer att vara utveckling på serversidan rörande script och API’s som frontend/UX sedan kan använda i sin del av arbetet. Vidare kommer arbetet bestå av serveroptimering för ökad stabilitet, implementation av nya säkerhetsstrukturer samt arbete med datalagringslösningar.

För att lyckas i rollen behöver du ha en bred kunskap inom Java, där det är meriterande om du även suttit med React eller Javascript. Du behöver vara bekant med automatisering och prestandaövervakning samt tycka om arbete i tvärfunktionella team där man delar kunskap via exempelvis parprogrammering. Då man levererar kod till slutkunder dagligen är det viktigt att du är bekväm i arbete med continuous delivery och gärna har tidigare erfarenhet med dig från detta arbetssätt.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en relevant examen inom IT/Teknik, exempelvis Datavetenskap eller Software Engineering
  • Har ett par års erfarenhet av Javautveckling
  • Kommunicerar flytande på engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat med Javascript, React eller Angular
Du är en person som vågar att tänka utanför boxen och ta egna initiativ. Kulturen såväl som arbetssättet präglas av mångfald och samarbete, vilket ställer krav på att du kan fungera i grupp med olika typer av personligheter.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är ett tech-bolag som utvecklar en egen plattform där man tack vare sitt fokus på IT och mobila lösningar ligger i framkant i sin branschen. Det görs dagligen över 20.000 bokningar via deras system över webben och deras mobila applikationer.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund.

STARTDATUM:
Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga