Konfidentiell · Publicerad 8 okt

Till vår kund, ett stort internationellt bolag som är marknadsledande i Sverige inom redovisning, rådgivning och lön, söker vi nu en rekryterare. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med chans till förlängning. Önskad start så snart som möjligt. Du kommer sitta i trevliga lokaler i Göteborg.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en driven rekryterare som kommer att ansvara för rekrytering av tjänstemän. Du kommer att rekrytera inom flera av kundens tjänsteområden, främst juniora positioner med kandidater som kommer direkt från högskolan. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen, ta kravprofil, utföra kompetensbaserande intervjuer, hålla i teståterkopplingar samt avslut. En viktig del är också kontakten med våra kandidater.

Din bakgrund
Vi söker dig med 1-2 års erfarenhet från en liknande roll som rekryterare. Du är en van användare av digitala kanaler som t ex LinkedIn och har erfarenhet av search. Har du arbetat med kapacitets- och personlighetstester och tidigare har arbetat i testverktyg från Assessio är det meriterande. Det är även ett plus om du tidigare har rekryterat ekonomer samt arbetat i större rekryteringsprojekt med volymrekryteringar.

Du är en person som brinner för rekrytering och är van vid att arbeta i en koordinerande roll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt. Du är en trygg och relationsskapande person med en positiv och professionell inställning. Du är social, trevlig och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, samt prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten, vi sätter ett högt värde i att arbeta med kvalitet i vår process, samtidigt som vi behöver vara effektiva

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga