Konfidentiell · Publicerad 9 sept 2021

Vill du vara med och utveckla befintliga och framtida IoT lösningar? Vi söker dig som är tekniker, motiveras av ny teknik och problemlösning och trivs i en bred roll där du är med hela vägen från anläggning till data science.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en system och integrationsingenjör inom IoT. För att vara innovativa måste man utveckla en kultur som är öppensinnad och framåtriktad. För att göra det anställer vår kund ambitiösa människor, som är modiga nog att tänka stort och vet hur man kan bidra till ett arbetsklimat där människor tycker om att samarbeta och utmärka sig tillsammans. Bolaget ligger i framkant när det kommer till ny teknologi och har stora planer för framtiden!

Som system och integrationsingenjör kommer du att arbeta i gränslandet mellan automation och IT, vilket innefattar implementering, utveckling och drift av IoT-system. Arbetet kommer att innefatta systemintegration mellan olika system, komponenter och protokoll samt även säkerställa dess datakvalité för sin data science-avdelning. Rollen är bred och du kommer att få möjlighet att arbeta med mjukvara, hårdvara och uppkoppling av olika produkter, i nära samarbete med kundens partners. Du kommer vara en del i att utveckla, bevaka och utvärdera aktuella samt framtida IoT-lösningar på marknaden som en del av bolagets digitala transformation. Tjänsten är placerad i Göteborg och du kommer att ingå i ett team på två personer.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Eftergymnasial utbildning inom el/automation
  • Har erfarenhet av systemintegration, styrsystem, instrument och liknande inom industrin
  • Besitter goda kunskaper i kommunikationsprotokoll som Mbus, Twincat, Modbus eller liknande
  • Arbetat med SCADA och HMI-system
Det är meriterande om du har varit ute i fält och arbetat med kunder och leverantörer.

Som person är du social och öppen, du har lätt för att både skapa nya kontakter och underhålla befintliga. För att lyckas i rollen ser vi även att du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt, är analytisk, flexibel samtidigt som du är resultat- och lösningsfokuserad. Då rollen innebär mycket arbete under eget ansvar är det viktigt att du även är bekväm med att fatta egna beslut inom de ramar som finns för deras gemensamma mål.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
  • Lön: Fast månadslön
  • Start: Enligt överenskommelse
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga