LVD-Pullmax · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsansvarig på LVD-Pullmax arbetar du i en självständig och varierande roll med ansvar för allt från löpande bokföring och löneutbetalningar till företagets 13 anställda, till bokslut, deklarationer, inventering och årsredovisning. I tjänsten ingår även budgetarbete och rapportering till moderbolaget, LVD Company i Belgien. Du är direkt underställd företagets VD och ansvarar för hela ekonomifunktionen I rollen ingår även löpande posthantering, kund- och leverantörsreskontra, periodiska sammanställningar samt kontakt med revisorer.

På LVD-Pullmax erbjuds du ett självständigt arbete med mycket ansvar och en flexibel arbetssituation. Du blir en del i ett litet företag med en stor internationell koncern i ryggen. Tjänsten är på 75% och du är baserad i trevliga lokaler i Högsbohöjd.

Bakgrund
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi och/eller flerårig arbetslivserfarenhet från en likande tjänst. Då du är den enda på ekonomiavdelningen är det viktigt att du har förmåga och tillräckligt med erfarenhet för att arbeta självständigt och att du kan driva på dig själv. Du har flerårig erfarenhet inom redovisning, bokslut, deklarationsarbete, löner och budget. Har du tidigare erfarenhet av lön är det meriterande. Vidare är du handlingskraftig, engagerad, prestigelös och trygg i dig själv.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i Excel och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet från Visma Business och Visma lön. Du behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag.

För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Forslund på telefon: 031-333 54 77.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
LVD-Pullmax är ett anrikt Göteborgsföretag som startade redan 1938. Sedan ett par år ägs vi av Belgiska LVD och har fått tillgång till hela deras produktportfölj. Företaget arbetar med plåtbearbetnings-maskiner mot den tillverkande industrin. Maskinerna tillverkas av moderbolaget i Belgien och LVD-Pullmax sköter försäljning, service och reservdelar på den Svenska och Danska marknaden.
+ Läs mer om företaget