Leica Geosystems AB · Publicerad 7 feb 2020

Driven och teknikintresserad säljare till internationellt bolag

I rollen som Sales Development Manager kommer du att ansvara för att skapa och driva affärer inom produktområdet Reality Capture med stora delar av Sverige som ditt arbetsområde även om de flesta kunder är koncentrerade kring storstäderna.

Som Sales Development Manager ansvarar du för hela säljcykeln från kontakt, presentation, offert och avslut till uppföljning av kunden. Du kommer att ha ett nära samarbete med den tekniska produktspecialisten som har det mer produkt-tekniska ansvaret. Du kommer att arbeta mot en bred variation av kunder med fokus på bygg och fastighet och förväntas spendera större delen av tiden ute hos kund. Du säljer ett mervärde till kunden, inte bara en produkt. Vi söker därför dig som vill sälja helhetslösningar, en teknikintresserad rådgivare som bryr sig om sina kunder som har förutsättningar att sätta sig in i kundernas behov.

För att lyckas i rollen tror vi att du är utåtriktad, lyhörd, har ett starkt affär- och entreprenörsdriv. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer, är van att ha kunden i fokus samt en förmåga att förstå dess behov. Du har god erfarenhet och bra track record inom försäljning av tekniska produkter alternativt mjukvara. Erfarenhet från bygg och fastighetsbranschen är meriterande.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara del i en kultur där energi och samarbete driver alla mot gemensamma mål. Det är den perfekta rollen för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag i en internationell koncern. Rollen ligger inom ett av Leica Geosystems fokusområden där du kommer ha stora möjligheter att arbeta med högteknologiska lösningar. Leica Geosystems produkter är kända för sin precision och mångsidighet. Bolaget är i stark tillväxt och erbjuder marknaden högteknologiska lösningar med stort fokus på kvalitet. Du får också möjligheten att jobba med kompetenta kollegor både i Sverige och utomlands. Du är placerad antingen på kontoret i Stockholm eller Göteborg och rapporterar till Regional Director Nordics - Building solutions & Reality capture. För att läsa mer om produkterna: https://leica-geosystems.com/sv-se/products/laser-scanners.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se

(ref.nr SE-14009) snarast möjligt, dock senast 6 Mars 2020. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Mercuri Urval, Magnus Wigernäs 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Leica Geosystems - verkar globalt, agerar lokalt

Leica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt. Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon - en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 20 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.8 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga