Lets deal · Publicerad 30 aug 2021

Nu söker vi HR Manager/HRBP - Kanske är du sugen på nästa spännande steg i HR karriären?

Som HR Manager på Let's deal driver och leder du HR arbetet för Let's deal Sverige och Norge med idag 70 kollegor. Utöver kollegorna på Let's deal kommer du ingå i Schibsteds HR team där du också har ett stort och kunnigt HR nätverk.

Du arbetar verksamhetsnära med att stötta och coacha våra chefer både på operativ och strategisk nivå och du kommer även arbeta nära ledningsgrupp och VD vid operativa och strategiska HR-frågor. Let's deal är ett bolag med starkt säljfokus, det är hög energi och en ständigt föränderlig miljö så vi söker en HR Manager som trivs i en fartfylld organisation. Vi lägger stor vikt vid att du brinner för att arbeta med kultur och för att stärka vårt arbetsgivarvarumärke framåt. Som HR Manager arbetar du brett med allt som rör HR och under perioder med ett stort fokus på rekrytering.

Du kommer tillsammans med vår Mood Manager anordna kick-offs, events och workshops kopplade till vår företagskultur och det innebär inte att du måste vara entertainer men du bör gilla och känna dig bekväm med att stå på scen.

För att lyckas i rollen har du ett starkt driv, är kunnig och uppdaterad inom HR området, har ett innovativt tänk och har vana av att arbeta självständigt för även om du har 70 kollegor så är du själv inom HR på Let's deal.

Arbetsuppgifter
 • Implementera, uppdatera och utveckla HR processer; arbetsrätt, förhandlingar, arbetsmiljö, policies
 • Rekrytering och kompetensutveckling
 • Operativt och strategiskt stötta och coacha chefer
 • Leda och utveckla kulturarbete för att stärka arbetsgivarvarumärket framåt
 • Arrangera kick-offs, workshops och events kopplade till vår företagskultur
 • Implementera koncernstyrda processer från Schibsted
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR eller motsvarande med ca 2-5 års arbetslivserfarenhet av liknande HR roll. Du är trygg i att stötta och coacha våra chefer och medarbetare och att driva våra strategiska och operativa HR-frågor.

Du brinner för att arbeta med människor och är en ödmjuk person. Du är social, har känsla för människor, har ett positivt mindset och drivs av att bidra till att personer i din omgivning trivs, utvecklas och mår bra. Du är duktig på att skapa bra relationer och har en stark kommunikativ förmåga.

Ett plus om du har tidigare erfarenhet från nordiska organisationer sedan tidigare och att du har goda språkkunskaper i engelska och förstår norska.

Let's deal erbjuder...
 • Glada och drivna kollegor
 • Utmaning och utveckling
 • En dynamisk miljö med starkt säljdriv
 • En arbetsplats med stort fokus på trivsel, miljö och ha kul på jobbet!
 • Gemensamma träningspass, kick-offs, frukostar, AW's och mycket mer... (just nu sker allt detta lite mer digitalt än IRL men till hösten ses vi mer igen)
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Varmt välkommen till oss!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Letsdeal.se was launched in March 2010 and is currently the leading deal site in the Nordic region. We offer unbeatable offers for products, travels, restaurants, cafés, beauty, events, etc. Nearly two million members in Sweden and Norway are reached daily through our channels. Currently, we are about 70 employees in Sweden and Norway. The company culture is one of our major success factors where our values are Teamwork, Dynamic, Passion and Result. Behind the company is Schibsted Media Group and a bunch of talented colleagues.

More about Let's deal, www.letsdeal.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga