Linde Material Handling · Publicerad 19 jan

Linde Material Handling söker nu en begagnatsäljare med placering på vårt regionkontor i Göteborg. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!I rollen som begagnatsäljare hos oss ingår du i ett team av erfarna säljkollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan med målsättningen att öka lönsamhet och marknadsandelar.Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som begagnatsäljare kommer du tillsammans med regionens utesäljare bearbeta nya och befintliga kunder i syfte att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Tjänsten fungerar som en innesäljare för begagnat där du tar emot förfrågningar via telefon och e-post samt deltar vid kundbesök. Uppdraget handlar om att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar som ger mervärde för vår organisation och våra kunder.Vem är du?
Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik, samt erfarenhet från teknisk försäljning. I tjänsten som begagnatsäljare behöver du ha förmåga att arbeta självständigt, vara prestigelös, lyhörd och ha ett stort driv. Du trivs i en roll med många kontaktytor, har god samarbetsförmåga och är utåtriktad. Du har dessutom ett stort intresse för teknik och har förståelse för maskiner i olika storlek. I rollen behövs god administrativ förmåga och grundläggande kunskaper i engelska.

Övrig information
Du kommer att rapportera till vår regionchef i väst.Frågor om tjänsten besvaras av regionchef Dan Jonasson på 070-818 50 01.Brinner du för att göra affärer och vill arbeta med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga