Linde Material Handling · Publicerad 14 okt 2019

Linde Material Handling söker en serviceledare till vår fasta verkstad på vårt regionkontor i Göteborg. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!
Hos oss på Linde ingår du i ett team av erfarna kollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som serviceledare kommer du att ansvara för vår serviceverkstad på vår anläggning i Göteborg. Du leder och fördelar arbete för dina underställda servicetekniker i verkstaden. Du planerar, följer upp och säkerställer att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad. Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den överträffar kundens förväntningar. Du verkar för att arbetet bedrivs i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande, samt erfarenhet av operativ arbetsledning. Vi tror att du har en bakgrund som verkmästare, arbetsledare eller serviceledare inom verkstad eller annan teknisk bransch. Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga.

För att trivas och passa in i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

Övrig information
Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa och arbeta med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 27 oktober 2019.

Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Johan Magnusson på 070-818 50 15 eller HR Business Partner Sandra Södersten på 070-203 07 45.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon
Underkategori
Mekaniker
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga