Line Material Handling · Publicerad 11 sept 2019

Gillar du ordning och reda? Trivs du i en stöttande roll där du får ta egna initiativ och får jobba självständigt? Då ska du fortsätta läsa! Linde Material Handling, en av världens ledande tillverkare av truckar söker nu en driven administratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Tjänsten erbjuder även deltid där du har möjlighet att arbeta mellan 80-100%. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Du kommer att jobba på ett livligt kontor på cirka 10-15 personer där du jobbar i nära samarbete med 2 personer. Du arbetar i fina lokaler i Arendal och du arbetar under kontorstider. Tjänsten sträcker sig fram till årsskiftet med god chans till förlängning på 3 månader. Du kommer få en upplärning på plats vid start av tjänsten. Dina arbetsuppgifter är varierande och inkluderar:

Offert, orderhantering och dokumentering.
Kontering och scanning av fakturor.
Växeltelefoni.
Hantering av orderbekräftelse, beställningar, finansiering och leasing.

Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma där du stöttar säljarna och hyresavdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och självgående. Du har hög arbetsmoral och ger alltid 110% på kontoret. Vi ser även att du är duktig på att prioritera, hugger i där det behövs samt kunna ha många bollar i luften. I övrigt önskar vi att du har:

Erfarenhet av administrativa uppgifter sen tidigare.
Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Mycket goda datorkunskaper främst i MS Office.

Har du erfarenhet av systemet Palett och SAP sen tidigare ser vi det självklart som ett plus.

Om verksamheten

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga