Mölnlycke · Publicerad 12 okt

Är du en datakunnig och systemintresserad person? Är du noggrann och tycker om att arbeta i högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en marknadsassistent för uppdrag hos vår kund Mölnlycke som sitter placerad i Gamlestan i fina ljusa lokaler.

Uppdraget har start omgående fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning

Arbetsuppgifter:

I tjänsten kommer du att stötta marknadsavdelningen med dokumenthantering. Du kommer att flytta filer, filmer, bilder och broschyrer och strukturera upp dem i dokumenthanteringssystemet.
  • Dokumenthantering
  • Datasystem
Vem söker vi?

Vi tror att du som söker är duktig på datorer och system. Du har förmågan att strukturera och organisera ditt arbete. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och är duktig på engelska och svenska, både i tal och skrift.
  • System- och datakunnig
  • Strukturerad
  • Organiserad
  • Duktig på engelska och svenska
Förmåner som Konsult

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga