Macrobond Financial AB · Publicerad 18 dec 2020

Är du senior utvecklare inom C#/.NET som brinner för produktutveckling och som ser sig själv som en naturlig produktägare? Vill du dessutom vara en del av ett kompetent utvecklingsteam i ett bolag som erbjuder marknadens mest framgångsrika programvara för ekonomisk och finansiell information? Sök då tjänsten för att ta chansen att bli en del av Macrobond Financial.

Dina arbetsuppgifter:
Hos Macrobond tillhör du ett mindre och mycket kompetent utvecklingsteam om sex personer där du självständigt men även tillsammans med dina kollegor kommer driva utvecklingsprojekt från idé till färdig produkt. Det gäller både utveckling av nya funktioner och vidareutvekling av Macrobonds programvara.

I din yrkesroll behöver du trivas med varierande arbetsuppgifter vilket innebär bland annat:

 • Arbeta med allt från databaser, kommunikation, asynkron och parallell programmering till beräkningar, användarinterface, grafik, Windows, Linux, backend- och frontend utveckling.
Teamet hos Macrobond är utvecklare men även produktägare, vilket gör arbetet mer intressant och långsiktigt. De tar del av önskemål från kunder och säljare, sätter sig in i kundernas behov och arbetar med övriga team för att tillsammans göra planer och sätta prioriteringar för utveckling av programvaran. Någon gång per år besöker de sina kunder för att bättre förstå deras behov och önskemål.

Din profil:
Vi söker dig som känner igen dig i följande påståenden:
 • Du är ambitiös och har stort intresse av att testa och lära dig ny teknologi.
 • Trivs bra att arbeta med agil arbetsmetodik med korta iterationer, men med långsiktig utveckling.
 • Gillar stor frihet under ansvar.
 • Brinner för problemlösning.
 • Tycker det är viktigt att utbyta kunskaper och idéer för att utveckla ditt och andras arbete.
Är du dessutom en självgående, ansvarstagande och initiativrik person kommer du passa bra in hos Macrobond.

Skallkrav:
 • Minst 3 års professionell arbetslivserfarenhet av C#/.NET, Visual Studio och Subversion/Git.
 • Erfarenhet av att arbeta i framförallt Windows-miljö men även i Linux-miljö.
 • Goda kunskaper i skriftlig & verbal kommunikation i engelska.
Meriterande:
 • Erfarenhet av molntjänster.
 • Erfarenhet av JavaScript/TypeScript.
 • Erfarenhet av Python.
 • Innehar examen från relevant högskoleutbildning.

Om Macrobond:
Macrobond är en ledande och framgångsrik leverantör av finansiell och ekonomisk information som erbjuder ett av marknadens mest sofistikerade verktyg för research, analys och charting.

De är ett svenskt företag som grundades 2008 med huvudkontor i Malmö. Utvecklingsavdelningen består idag av ett 20-tal personer varav 6 sitter i Göteborg, resten i Polen och Hong Kong. De har även kontor i Lissabon, London och New York. Deras datacenter finns i Sverige och Kanada.

Macrobonds unika research-lösningar riktar sig till investmentbanker, centralbanker, research-organisationer, fondförvaltare, hedgefonder, storföretag, konsultfirmor och universitet över hela världen. De erbjuder kraftfulla och användarvänliga sätt att finna, analysera och visualisera historisk finansiell och ekonomisk data. Dessutom gör dem det möjligt för sina kunder att göra mer djupgående research med snabbare och enklare analys och presentation och därigenom fatta bättre investeringsbeslut.

Produkten de tillhandahåller är en användarvänlig och produktivitetseffektiv lösning som hjälper deras kunder globalt med att ta fram skarpa analyser baserat på makrodata samt visualisera dessa data.

https://www.youtube.com/watch?v=qQ7tBLi_Nn8&feature=emb_logo

Macrobonds erbjudande:
 • En möjlighet att arbeta tillsammans med drivna och skickliga kollegor.
 • Arbeta i en platt organisation med ett ledarskap som ger stor frihet under ansvar.
 • Arbeta i ett bolag med en internationell miljö som har kunder över hela världen och som innehar kontor i Polen, Lissabon, London, New York och Hong Kong. Möjligheten finns att besöka dessa kontor och kunder och även kunna jobba på distans under kortare perioder från något av de övriga kontoren.
 • Arbeta på Teatergatan i centrala Göteborg i en ljus och modern lokal och få arbeta i ett mycket trivsamt bolag som har väldigt låg personalomsättning.
Om oss:
Everyday Consulting är ett nytänkande rekryterings- & bemanningsföretag som är verksamma inom tjänstemannasektorn.

"För oss är det viktigt med återkommande kunder och nöjda konsulter. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare"

Everyday Consulting ingår i Bit Addict koncernen. Bit Addict är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg.

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: 100%
Lön: Enligt överenskommelse med kund.
Övrigt: Anställning sker direkt hos vår kund.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga