Malux Sweden AB · Publicerad 3 jan

Malux utökar sin organisation.

Just nu söker vi säljare till vår Belysningsavdelning i region Väst. Som säljare hos oss kommer du att arbeta med lösningsorienterad försäljning där du arbetar under eget ansvar för att nå uppsatta mål samt driva och utveckla dina kundkontakter.

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår och som ständigt vill lära sig nya saker – människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en föränderlig miljö. Våra kunder finns främst inom föreskrivande led; el-konsulter, arkitekter samt elinstallatörer, grossister och slutkunder såsom fastighetsbolag, kommuner och landsting.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande och kreativ person som drivs av att göra affärer. Du har erfarenhet från försäljning där du ansvarat för att ha tagit fram en lösning som med det skapat ett mervärde för din kund.

Att hålla löften, leverera i tid och ge support i världsklass är grundpelarna i vår försäljningsorganisation.

Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda. Hos oss är alla lika viktiga, vi uppmanar till samarbete, vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer. Självklart har vi förmåner som friskvårdbidrag, kompetenshöjande insatser m.m. för samtliga av våra medarbetare.

Placeringsort: Göteborg med omnejd

Vill du bli vår nästa medarbetare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval!

Skicka din ansökan redan idag till: jobbansokan@malux.se

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Tillträde: snarast

Frågor om tjänsten besvaras av Henrik Larsson, Försäljningschef Belysning, 072-050 4408

Tekniska lösningar för en säkrare värld.
Våra produkter är fördelade över hela Sverige. De gör arbetet inom industrin lite säkrare, skapar en god arbetsmiljö på kontoret, lyser upp våra största gallerior och säkrar kommunikationen på avlägsna platser.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Malux Sweden AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga