Maskinia · Publicerad 8 okt 2021

Vi söker en säljare som vill vara med och bidra till fortsatt tillväxt och framgång i Göteborg!

Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case, Bergmann samt återförsäljare för Epiroc, Husqvarna och Atlas Copcos. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner.
Du kommer att vara en mycket viktig del i att utöka verksamheten i din region, Göteborg - Borås - Falkenberg. Hos Maskinia är beslutsvägarna korta och snabba och du får möjlighet att bidra med kunskap och idéer kring försäljning, företaget och utveckling. Du blir en del av ett företag där man sätter kundservice och kvalitet högt och har vunnit priser inom både försäljning och eftermarknad i Europa.

Den här tjänsten passar dig som idag jobbar med försäljning av entreprenadmaskiner, lantbruksfordon, lastbilar eller liknade kapitalvaror. Känner du att du älskar kundmötet och försäljning, men inte har så stor chans att påverka i din nuvarande roll? Då är Maskinia ditt team - här blir du en viktig del av företaget.

Vad du gör
  • Ansvar för försäljning av Maskinias varumärken inom regionen Göteborg- Borås- Falkenberg. Besök hos befintliga och nya kunder blandas med demonstrationer och nyleveranser.
  • Prospektering av nya och besök hos befintliga kunder.
  • Bokning och genomförande av kundbesök ca 8-10 st/vecka
  • Offertarbete, uppföljning av tidigare kundmöten och pågående affärer
  • Visning av maskiner på anläggningen samt demonstrationer
  • Avslut, leverans och uppföljning
Vem du är
I hjärtat en entreprenör som vill vara en del av ett team som inte ger sig, som gläds med andras framgångar och som delar med sig av sin kunskap. Du är stolt över att leverera kvalitet och tänker alltid på kundens och företagets bästa. Du har ett eget driv och trivs i organisationer där beslutsvägarna är korta och affärsmässigheten hög.

Vad Maskinia erbjuder dig
Här ges du en möjlighet att vara med i en tillväxtfas och tillsammans med eftermarknadschef och säljledning bygga en stark region. Du har en fri roll men ska du lyckas kommer det krävas hårt arbete. Naturligtvis är ersättningen marknadsmässig och lyckas du tillsammans med företagsledningen utveckla företaget mot målen över tid kommer det finnas goda möjligheter till att delta i långsiktiga incitamentsprogram.

Ansökan
Låter det här intressant? Ansök via jerrie.se så snart du kan, senast 25 oktober. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helene Hagman, 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Maskinia AB är generalagent i Sverige för DOOSAN, CASE, BERGMANN samt återförsäljare för Atlas Copco, Epiroc och Husqvarna. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner. Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Göteborg, Jönköping, Stockholm/Järfälla och Staffanstorp.

Verksamheten omfattar försäljning av både nya och begagnade entreprenadmaskiner, verkstad/service samt reservdels och tillbehörsförsäljning. Året om erbjuds ett stort utbud av maskiner för industri, materialhantering, skogs- och entreprenadarbeten. För att täcka hela Sverige har vi dels våra egna filialer samt ett väl utbyggt nät med återförsäljare och serviceverkstäder.

Maskina AB startades 1984 i Linköping, har ca 75 anställda och omsätter +500Mkr.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga