Meritmind AB · Publicerad 22 mars 2021

Meritmind i Göteborg växer och för att kunna fortsätta med det söker vi nu fler kollegor. Vi söker dig som är erfaren redovisningsekonom eller redovisningsansvarig och som är på jakt efter att börja det nya året med en ny spännande utmaning. Vi önskar komma i kontakt med dig vare sig du är intresserad av uppdrag i form av anställd eller som underkonsult (associerad).

Att vara konsult på Meritmind är en möjlighet för dig att utvidga ditt CV med nya branscher, företag och erfarenheter samtidigt som du bidrar till våra kunders fortsatta framgång och utveckling! Du får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta ekonomer och en ständig utveckling utav dina kompetenser. Uppdragen sträcker sig ofta över längre perioder, vilket ger tid och möjlighet att göra en skillnad i verksamheten. Våra kunder är medelstora till stora företag, ofta med välkända varumärken, i olika branscher.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar från uppdrag till uppdrag där vi matchar din redovisningsbakgrund mot kundens behov. Exempel på arbetsuppgifter är;
 • Löpande bokföring
 • Avstämningar och periodiseringar
 • Månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Årsredovisningar och inkomstdeklaration
 • Rapportering
 • Olika förändrings- och förbättringsarbeten
Kvalifikationer och erfarenhet

Du är utbildad ekonom från högskola/Universitet och har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser därmed att du självständigt tar dig an ett bokslut och att du känner dig bekväm i flera olika ekonomisystem. Du bör prata och skriva engelska flytande. Har du erfarenhet av större bolag och med redovisning enligt IFRS och US Gaap är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stor vikt i att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. För att trivas i konsultrollen är det viktigt att du har en god känsla för affärsverksamheten. Vidare har du en bra förståelse för detaljer så väl som helhetsperspektiv samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter. Du trivs med att arbeta självständigt och stimuleras av att möta nya miljöer.

Förutom spännande uppdrag erbjuder Meritmind

Som konsult hos oss har du givetvis en trygg anställning med fast lön och förmånspaket genom Benify. Vi är måna om din kompetensutveckling och erbjuder därför tillgång till MeritGo - micro-learning i kubik (vår stora digitala utbildningsplattform), som komplement till annan form av kompetensutveckling.

Vi bjuder in till en miljö där vi alla är en del av Meritmind- med ett nära samarbete med kollegor, en härlig stämning och mycket skratt!

Om Meritmind

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås och Linköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Josefine Westman på Josefine.westman@meritmind.se, 0764 17 68 55, eller konsultchef Susanne Filipsson på susanna.filipsson@meritmind.se, 0706694200. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida, digitala intervjuer sker löpande.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga