Meritmind AB · Publicerad 20 juli 2021

Vi på Meritmind i Göteborg finns här för att hjälpa dig som söker nya utmaningar och som är nyfiken på att löpande se nya spännande branscher och företag genom rollen som anställd konsult hos oss. Vi söker primär efter erfarenhet såsom redovisningsekonom eller redovisningsansvarig.

Som anställd konsult hos Meritmind erbjuds du en trygg anställning samtidigt som du ges möjlighet till variation, utveckling och utmaning genom nya uppdrag i olika typer av verksamheter. Våra konsultuppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket ger dig möjligheten att få göra skillnad i våra kunders verksamheter och vara med och bidra. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken. Många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Du blir en stor tillgång för våra kunder och med ditt driv och din vilja att leverera bidrar du till Meritminds mål - att hjälpa människor och företag till framgång.

Flera utav redovisningsuppdragen innebär en omgående uppstart så för dig som är tillgänglig redan nu är möjligheten större att du snabbt får ett uppdrag hos någon av våra kunder.

Har du F-skatt och vill bli associerad konsult är du också varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna varierar från uppdrag till uppdrag där vi matchar din redovisningsbakgrund mot kundens behov. Exempel på arbetsuppgifter kan vara;
 • Löpande bokföring
 • Avstämningar och periodiseringar
 • Månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Årsredovisningar och inkomstdeklaration
 • Rapportering
 • Arbete med projekt- eller förbättringsarbeten
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och med minst fem års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom eller som redovisningsansvarig. Har du erfarenhet av större bolag och med redovisning enligt K3, IFRS och US Gaap är det starkt meriterande. Du behöver vara trygg i dina redovisningskunskaper och självständigt kunna hantera ett bokslut för våra kunders räkning. Har du erfarenhet utav flera olika branscher, affärssystem och/eller koncernredovisning är detta meriterande. Därtill ser vi att du har en god förmåga att kommunicera på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:

För att trivas i konsultrollen hos Meritmind krävs en god känsla för affärsverksamheten och att du stimuleras utav nya miljöer och arbetsuppgifter. Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stor vikt i att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. Din analytiska förmåga och ditt intresse för redovisning innebär att du håller dig à jour med det senaste och kan nyttja dina kunskaper till effektiv problemlösning. Som person är du flexibel, lösningsorienterad, nyfiken och engagerad. Du trivs att jobba både i team och självständigt. Du vill vara med och skapa värde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Söker du efter en vardag där du växer såväl i dina kompetenser som tillsammans i ett gott team, där vi tillsammans skapar ett mervärde för kunden, då är Meritmind rätt för dig.

Förutom spännande uppdrag erbjuder Meritmind:
 • En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
 • Kollektivavtal
 • 30 dagars semester
 • 4 000 kr i friskvårdsbidrag
 • Löpande kompetensutveckling
 • Förmåner via Benify
 • Sociala aktiviteter med många trevliga kollegor i form av seminarier/webinarier, konferenser med mera
 • På Meritmind har du många kollegor med lång erfarenhet inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum där du kan dela erfarenheter
 • Vi bjuder in till en miljö där vi alla är en del av Meritmind- med ett nära samarbete med kollegor, en härlig stämning och mycket skratt!
Placeringsort: Göteborg med omnejd

Om Meritmind:

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås och Linköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta Konsultchef Josefine WestmanJosefine.westman@meritmind.se, 0764-17 68 55, eller Konsultchef Susanna Filipssonsusanna.filipsson@meritmind.se, 0706-69 42 00. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida, digitala intervjuer sker löpande.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, accountant, accountant specialist, group accountant, group accountant specialist, Head of Accounting, Head of Group Accountant, Manager Group Accounting, Accounting Manager
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga