NCC · Publicerad 17 apr 2019

Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Industry. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Inom Hercules Grundläggning ingår närmare 300 medarbetare och har en omsättning på cirka 1 miljard SEK (2017).

Nu söker vi en produktionschef med placering i Göteborg

Vi ser mycket positivt på framtiden inom grundläggning och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi nu förstärka vårt team med en produktionschef!

Som produktionschef är du ytterst ansvarig för att leda och övervaka produktionen och affärsverksamheten inom ditt geografiska område. Du har kundansvar för såväl nya som befintliga kunder där du ansvarar för anbudsarbete och kontraktsförhandlingar. I de pågående projekten förväntas du delta vid planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet sker i samråd med projektets platschef.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig med flera års erfarenhet från en liknande roll, där du haft en ledande befattning inom byggbranschen - helst med anknytning till mark och/eller anläggning. Har du en eftergymnasial utbildning inom området är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Som person är du relationsskapande och du trivs i en roll där du får samarbeta med olika personer med olika bakgrund och kompetenser, ofta i ett högt tempo. Som ledare och chef inom Hercules är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild i efterlevandet av dessa. Du tar egna initiativ och löser uppkomna problem genom ett kreativt tänkande. Att arbeta resultatorienterat är för dig inget nytt och du strävar ständigt efter att uppnå de bästa resultaten. Vidare är du ansvarstagande och tar egna initiativ där det behövs. Du är van att arbeta strukturerat och har en god förståelse för hur detaljer påverkar helheten.

Vad vi erbjuder dig

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringsort är Göteborg. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Håkan Hakeröd, +46 (0)70-359 94 80 alt. hakan.hakerod@hercules.se

Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-05-19.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktionsledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga