Nexer Recruit · Publicerad 18 nov 2021

Nu finns en spännande möjlighet på Dignisia som ansvarig för Frontend-teamet!

Du kommer att spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av Dignisias produkt & tjänst samt vara en engagerad ledare, bollplank och teknisk expertis för utvecklingsteamet. Är du en erfaren och driven frontendutvecklare som är sugen på att ta nästa kliv? Läs vidare!

Dignisia är ett entreprenörsdrivet bolag i kraftig tillväxt och söker nu en passionerad Frontend Lead till Tech-avdelningen på kontoret i Göteborg. Dignisias mjukvara bygger på den senaste tekniken och adderar intelligens på kreditmarknaden - Credit Intelligens.

Vår ambition är att vara världsledande IT-leverantör för våra kunder inom kreditmarknaden. Med den vassaste mjukvaran på området vill vi revolutionera branschen och verka för en sund ekonomi.

Tillsammans har vi skapat ett datadrivet system och beslutstöd som ökar transparensen och konkurrensen på kreditmarknaden. Vi vet att ett system inte är värt någonting utan en användarvänlig approach och därför står det i fokus hos oss.

Din vardag

Som Frontend Lead kommer du att ha en övergripande funktion för teamet samt vara engagerad i teknikutvecklingen för att tillhandahålla högkvalitativa, hållbara och genomförbara lösningar som kan uppfylla användarnas behov på bästa sätt. Du kommer att arbeta nära produktägare och processägare i frågor som rör funktion och användarupplevelse.

Dignisia som bolag befinner sig i kraftig tillväxt och du kommer tillsammans med teamet löpande arbeta med planering, resursfördelning och prioritering av pågående och kommande projekt.

Du kommer på ett övergripande plan;
 • Ta fram/utveckla den övergripande front-end arkitekturen
 • Ansvara för utvecklingsstrategi, arbetssätt och rutiner
 • Coacha andra utvecklare och flytta gränsen för vad man kan åstadkomma
Rollen innebär en rolig samverkan mellan kunder och de olika interna utvecklingsavdelningarna och du rapporterar till bolagets CTO.

Vem är du?

Vi tror att du är en pragmatisk och ansvarstagande person som sätter stort värde i att skapa långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen är du analytisk, resultatinriktad och tar dig an nya utmaningar med en positiv och lösningsorienterad inställning. Du är öppen och nyfiken och trivs med att stödja teamet och bidra till utveckling med din tekniska expertis i fokus. Du har mycket god kommunikationsförmåga och gillar att arbeta nära alla olika team/kompetenser i verksamheten. Eftersom du kommer att vara involverad i många olika utvecklingsprojekt med många olika intressenter är du flytande i både svenska och engelska.

Du har såklart stor passion för tech och flera års erfarenhet av frontend-utveckling. Du är intresserad av att arbeta med den senaste tekniken och kan driva innovation och hantera nya krav och utvecklingsbehov i en snabbfotad miljö.

Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för utveckling av gränssnitt i kombination med förståelse för backend, samt en mycket god förståelse för moderna teknologier inom gränssnitt.

Några av de teknologier och verktyg vi använder mycket idag är;
 • Typescript
 • React
 • Jest
 • Formik
 • Storybook
 • Jest
 • Highcharts
 • Styled components
 • Azure
 • Git
 • Serverless
 • .NET core
För rätt person finns goda möjligheter att vara med och påverka bolagets framtid och växa tillsammans med oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll där det finns gott om plats för nya ideér och stora möjligheter att vara med och påverka vår resa framåt.

Vårt medarbetarklimat karaktäriseras av olika personligheter där öppenhet och respekt för individen är centralt. Våra medarbetare är vår absolut viktigaste resurs och därför satsar vi mycket på vidareutbildning och personlig utveckling. Vi vill att våra medarbetare ska få möjlighet att växa tillsammans med oss.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecca Oldenfeldt på rebecca.oldenfeldt@nexergroup.com eller ring på +46 70-301 32 98 om du vill veta mer om rollen. Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Roots in credit management and a focus on the future.

Prior to developing this system, we built up a great deal of combined experience in receivables due. Some of us started out in debt collection companies, whilst others have backgrounds in banking and finance. Together, we have created a revolutionary system based on analyses of existing information. We also know that a system is worth nothing if it doesn't have a user-friendly approach. Digitalisation is here at last!

Dignisia | Our system
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga