Nexer Recruit · Publicerad 15 okt 2021

Vill du tillhöra en organisation som drivs av självledarskap, korta beslutsvägar och brinner för att påverka på riktigt? Är du dessutom en senior utvecklare som vill bidra till att hjälpa våra kunder under deras digitaliseringsresa genom smarta och automatiserade kundunika lösningar? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Din vardag
Vi arbetar nära våra kunder som en partner och erbjuder IT-stöd och molntjänster för att förbättra deras verksamhet genom att leverera kundunika helhetslösningar inom digitaliseringstjänster och användarnära IT och IT-säkerhet, så att kunden får en smidig och fungerande vardag för sina medarbetare.

I denna roll kommer du att tillhöra ett mångfacetterad och dedikerat team som består av 5 utvecklare med olika inriktningar och erfarenheter. Här kommer du komplettera gruppen och arbeta med att förstå kundens verksamhet och omsätta deras behov i tekniska och smarta lösningar. Du förväntas jobba i hela utvecklingscykeln från ide-lösning-utveckling-release-förvaltning. Hos oss på Nordlo Improve får du även stora möjligheter till att arbeta med en variation av kunder och tekniker.

För att bli framgångsrik i din roll ser vi det som krav att du har minst 5 års erfarenhet som utvecklare, men gärna mer. Har god erfarenhet av utveckling på .NET-plattformen och arbetat med SQL och databasutveckling. Du behärskar svenska och engelska språket på en professionell nivå.

Även meriterande om du har erfarenhet kring något av följande:
  • integrationsutveckling, till exempel SSIS
  • data warehouseutveckling
  • systemarkitektur och kunna leda lösningsdiskussioner med kund
  • CI/CD, Azure Devops, Pipelines
  • containerteknologi - Docker
  • bygga API:er för Open Data
  • PHP
Det är även ett stort plus om du kommer från konsultbranschen och jobbat mot offentliga sektorn.

För att trivas hos oss är du ansvarstagande och initiativrik samt stimuleras av att arbeta nära dina kollegor och kunder. Du kan arbeta självständigt, men är även en lagspelare som trivs i en prestigelös och informell kultur där alla hjälps åt. Att både lyssna på andra och att dela med dig av din kunskap och dina idéer är en självklarhet för dig. Du ser dig även som en doer med en god kommunikativ förmåga.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Atti Shamlou på atti.shamlou@nexergroup.com alternativt mobil +46 (0) 70 301 43 74. Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga