Nexer Recruit · Publicerad 20 apr 2021

Vi växer så det knakar och söker nu ytterligare en kollega till vårt utvecklingsteam. Är du en utvecklare som är inriktad mot frontend och React, men som också trivs att jobba brett? Då vill vi gärna ha dig med i laget och på vår roliga tillväxtresa. Här får du möjligheten att arbeta i ett mindre bolag där du får jobba kundnära, vara delaktig och utvecklas med nya uppgifter och tekniker.

Din vardag
Här blir du en del i ett engagerat utvecklingsteam där du kommer att jobba med nyutveckling, förbättringar och underhåll/förvaltning av vårt webbaserade system, över hela produktcykeln. Du kommer att ha fokus på frontend då vi just nu byter ut vårt frontendramverk från AngularJS till React.js, men även arbeta med backend och exempelvis mobila applikationer om du har intresse för det. Vi jobbar med DevOps, Kanban, TDD och har kommit långt i vårt testautomatiseringsarbete.

Exempel på tekniker som du får använda här är:
  • Javascript/Typescript
  • js
  • Java
  • AWS
  • Flutter/Dart
  • SQL
  • Python
  • Groovy
Vår kultur är positiv och genomsyras av laganda, transparens och ödmjukhet. Vi hjälper varandra att lyckas, alla får vara med och påverka och du trivs med både variation och utmaningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har som minst några års erfarenhet som utvecklare inom frontend eller fullstack. Du har bra koll på Javascript/Typescript och React.js. Du är nyfiken på nya tekniker och gillar att jobba över hela stacken. Vi ser gärna att du även har kunskaper inom TDD, testautomatisering, AWS eller liknande samt att du arbetar enligt branschen vedertagen agil metodik i teamkonstellation. Det är meriterande om du har erfarenhet av exempelvis SaaS-lösningar, containerteknik och/eller Java.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba långsiktigt tillsammans. I våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang, prestigelöshet och eget driv. Du trivs när arbetet är omväxlande och har intresse av att lyssna och förstå både kunder och kollegor. Du är nyfiken och gillar att testa nytt. Din svenska och engelska är utmärkt i både tal och skrift.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com/ 070-301 82 79 eller Daniella Dahlbom på daniella.dahlbom@nexergroup.com/ 070-301 32 98. Välkommen med din ansökan på https://www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bygglet är ett snabbväxande och expansivt mjukvaruföretag som utvecklar ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utformat för att digitalisera administrativa flöden inom byggbranschen. Bygglet blev 2020 Gasellvinnare för femte året i rad och är sedan tidigare Mästargasell. Vi är ca 40 anställda och de senaste åren har företagets omsättning vuxit med ca 50% per år. Här får du vara en viktig del i företagets utvecklingsteam och det finns goda möjligheter att påverka din och företagets framtid. Du sitter i det nyrenoverade lokstallet i Gamlestan, en spårvagnshållplats från centralstationen i Göteborg. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett starkt driv och en vilja att förbättra vardagen för våra kunder. Läs gärna mer på www.bygglet.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga