Nexer Tech Talent AB · Publicerad 19 nov 2021

Nexer Tech Talent söker dig som vill starta din karriär som systemingenjör inom försvars- och flygindustrin. Trivs du med att arbeta brett och prova på nya saker? Då kan du vara den vi söker!

Om rollen och teamet

Du kommer ingå i ett team om 8 personer som sitter i både Göteborg och Växjö. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att bland annat testning, dokumentation, konfigurering m.m.

Eftersom arbetsdagen kan se väldigt olika ut är det bra att du tycker om att arbeta hands-on och få testa på nya saker. Ena dagen kan arbetsuppgifterna bestå av att installera datorer, och nästa om att hålla i en utbildning hos en kund.

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer arbeta som konsult hos Nexer och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Vi söker dig som...
  • Är nyexaminerad och vill starta din karriär som systemingenjör
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen i elektroteknik, datateknik, maskinteknik eller mekatronik
  • Har goda kunskaper i XML
  • Svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen tror vi att du har en god social förmåga eftersom det ingår många sociala kontakter. Vi tror även att du tycker om att testa på nya saker och är duktig på att planera och strukturera upp dina dagar för att kunna arbeta effektivt.

Om Nexer Tech Talent

Sigma Young Talent har blivit Nexer Tech Talent! Vi är konsultbolaget som fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och traineeprogam. Vi startade vår verksamhet 2014 och finns idag i Stockholm och i Göteborg. Vi är idag drygt 250 konsulter. Vi är en del av Nexer Group, ett entreprenörsdrivet bolag med över 1800 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Nexer finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige, och är en del av Danir-koncernen.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på. Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Låter det intressant?

Anmäl ditt intresse via denna annons, vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Martinsson at maria.martinsson@nexergroup.com. Vi ber dig dock att inte ansöka via mail utan att skicka in ditt CV via länken nedan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga