Nippon Gases Sverige AB · Publicerad 30 juni 2020

Vill du jobba på ett intressant och innovativt företag i gasbranschen? Vi söker dig som är en självgående och driven säljare och kan utveckla industrigasförsäljningen inom ditt geografiska område.

Ansvarsområde
Du kommer att vara ansvarig för expansionen av marknaden för industrigaser i Göteborgsregionen. Det innebär uppföljning av befintliga kunder, kundvård, nyförsäljning, avtalsförhandlingar, offertarbete och anbud. Du kommer också ge vägledning till kunder med behov av specialanpassade lösningar och produkter. Du ansvarar även för din egen säljbudget.

Arbete är självständigt, det ställer krav på planering, att kunna förstå kundens behov, och att kunna göra bra affärer.
Produktportföljen omfattar industrigaser, livsmedelsgaser, special gaser samt utrustning och tjänster.

Kvalifikationer
 • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande med inriktning på teknik. Påbyggnad inom marknad och försäljning är ett plus.
 • Förmågan att förena affärer och teknik samt hunnit arbeta framgångsrikt några år med försäljning, gärna mot industrin B2B.
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har bra IT/Datakunskaper.
 • Körkort är ett krav.
För att lyckas i rollen ser vi att du är/har följande egenskaper
 • Trivs att jobba med människor, bygga långsiktiga relationer och är van med att arbeta självständigt.
 • Arbetar systematiskt och gillar att ha ansvar för din egen planering och budget.
 • En professionell inställning, sporras av kundmöten och att göra affärer.
 • En stark drivkraft och känner en glädje i att prestera och har en stark förmåga att både finna och slutföra affärer.
 • God social kompetens, människokännedom och kommunikativ förmåga.
 • Arbetar strukturerat, ansvarstagande och självständigt
 • Drivande och motiverad med god förmåga att fatta beslut.
 • Prestigelös och flexibel där du med lätthet kan skifta fokus vid förändrade marknadskrav i linje med företagets förändrade behov.
Vi erbjuder tjänstebil eftersom resor och övernattningar ingår i tjänsten.

Vi erbjuder ett stimulerade arbete i en marknadsorienterad organisation. Vi är övertygade om att grunden till nöjda kunder är motiverade och nöjda medarbetare som alltid presenterar sitt bästa.

Placeringsort: Göteborg

Rapporterar till: Försäljnings och marknadschef

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta:
Försäljnings och marknadschef Peter Norén 0702-764956 eller HR Chef Carina Bager 070-322 11 02

Ansökan
Ansök genom att klicka på "Ansök" och fyll i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Urvalsarbetet sker löpande, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-08-15.

Om oss
Nippon Gases Sverige AB är en viktig tillverkare och distributör av industri- och livsmedelsgaser, medicinska gaser samt torr-is i Sverige. Vi erbjuder även installationer och underhåll av gasrelaterad utrustning. Vårt ursprung kommer från en stolt industrigashistoria med över 100 års erfarenhet via Hydro, Yara, Praxair och nu till Nippon Gases.

I Skandinavien har vi flera luftgasfabriker, fyllningsstationer, försäljningskontor och torrisfabriker samt ett stort antal kvalificerade medarbetare. Vi säkrar lokal närvaro genom ett omfattande distributionsnät med över 170 strategiskt utplacerade återförsäljare.Vi arbetar målmedvetet med att ge våra kunder en positiv upplevelse genom att leverera produkter och tjänster av hög kvalitet, så vi kan leva upp till vår slogan "The Gas Professionals" Nippon Gases är en del av Taiyo Nippon Sanso Corporation (TNSC) som i sin tur ingår i Mitsubishi koncernen. TNSC är ett globalt industrigasföretag och är en av de största industrigasleverantörerna i världen. Läs mer om oss på www.nippongases.se

The Gas Professionals - Striving tirelessly to fulfill our potential as industrial gas professionals and as the global leader in this field in terms of both market position and expertise
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga