NordDesign Kök · Publicerad 26 aug 2021

Detta jobb söker du genom videoansökan, mer information längre ner.

Vi öppnar en ny utställning i Göteborg på Falkenbergsgatan 4 och fortsätter att växa därför behöver vi nu ännu en säljare. Tjänsten är heltid med flexibel arbetstid. Drömjobb för rätt person, kanske är det Du?

Arbetet består av att sälja kök på befintlig stomme, Smart köksrenovering, hemma hos kunder i Göteborg med omnejd.

Vi gör hembesök där vi skräddarsyr en Smart köksrenovering tillsammans med kunden. Efter 5-6 veckor kommer montören och sätter upp köket, det tar oftast bara en dag. Du har ansvaret för kundkontakten tills hela köket är klart. Man jobbar efter en egen planering, där aktiviteterna och hembesöken finns inbokade. Nya kunder och aktiviteter varje vecka. Kvällsarbete förekommer varje vecka och ibland även någon helg. Man jobbar som om man är "egenföretagare" och tar eget ansvar för att uppnå sin budget varje månad. Vi har en bra sammanhållning, även om man ofta jobbar mycket själv.

Kvalifikationer
Du behöver vara driven, kreativ och utåtriktad. Som person har du lätt för att sätta dig in i dina kunders behov med ett glatt humör och tycka om att ge service till privatpersoner i nästan alla åldrar. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och social. Du har en god förståelse för försäljning och drivs av att göra affärer, men är också glad om en kollega lyckas. Är du duktig, idérik och en driven säljare har du goda möjligheter som säljare hos oss. Du behöver ej ha erfarenhet från Köksbranschen, du får en bra utbildning av oss.

Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt arbete under eget ansvar. Det gäller att man är disciplinerad nog att klara av det. Du utgår från ditt hem och jobbar efter din planering för att uppnå bästa resultat. Du rapporterar till säljchefen. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökande.

Vi erbjuder Dig
Fast lön + provision, Friskvårdsbidrag, sälj- och mätutbildning, säljmaterial, mobil och tjänstebil. Mycket goda förutsättningar till bra förtjänst.

Vi vill gärna att du även ansöker via länken nedan på Ansök Nu och svarar på några korta frågor men det är inget krav.
  • Berätta om dig själv
  • Vad vet du om oss
  • Varför vill du ha det här jobbet
  • Vad skulle du tillföra vårt bolag.
Vid frågor om tjänsten, kontakta Carina på
NordDesign kök 0708-75 70 72

Maila din ansökan och CV till nyttjobb@norddesign.se även om du svarat på frågorna via länken.

Vi ser över urvalet löpande och tillträde enligt överenskommelse.

Detta jobb söker du genom att besvara 4 frågor om dig själv och varför du skulle passa bra för tjänsten. Vi vill veta vem du är, slappna av och var dig själv! Du kan söka direkt via din telefon eller från en dator med mikrofon och kamera. Du kan svara på frågorna hur många gånger du vill så ta din tid. Tryck på ''Ansök nu'' och skicka din videoansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mycket har hänt sedan starten 1980 då vi fick idén att byta luckor i stället för riva ut hela köket. Vi tillverkar måttanpassade luckor från grunden för att uppnå bästa kvalité.

I dessa tider är det väldigt många som renoverar sina kök.

Vi gör smarta köksrenoveringar, vi byter kök på befintlig stomme, såsom luckor, lådor och handtag. Vi byter även bänkskivor, diskhoar, stänkpanel mm.

Vårt huvudkontor och tillverkning ligger i Falkenberg men vi finns i hela Sverige, Norge och Danmark. I dagsläget tillverkar vi över 100kök i veckan. Sortimentet har utvecklats i takt med att funktionalitet och design blivit allt viktigare för våra kunder. Sedan 2009 kan vi även erbjuda kompletta kök med ny planlösning och måttanpassande stommar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från NordDesign Kök tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga